7 věcí, které nedělat, když se máte poprvé setkat s rodiči vaší drahé polovičky

Udělat dobrý dojem na úplně cizí lidi, kteří porodili vaši přítelkyni, s níž momentálně více či méně prožíváte společný život, je vždycky otázkou sympatií. Zvlášť muži a chlapci se tomuto typu setkání snaží vyhýbat, jak to jen jde. Přitom stačí dodržet pár jednoduchých pravidel!

Na Prima love v pátek ve 20.15 uvidíte americkou romantickou komedii Naše rodinná svatba, která na schopnosti udělat dobrý dojem stojí a padá. Lékař musí okouzlit rodiče své nastávající, kteří ho nesnášejí už od prvního pomyšlení, že by jim jejich mexickou holčičku (America Ferrera) mohl někdo ukrást, zatímco pro rodiče budoucího manžela není nikdy žádná žena ta správná, natož Američanka mexického původu!

Americkou komedii uvidíte na Prima love ve 20.15!

1) Přijďte proboha včas. S kytkou pro maminku a dobrým vínem! A pamatujte si, že ne vždycky je potřeba říkat pravdu...

2) Nezapomeňte se večer před důležitou schůzkou neopít. Návaly ve chvíli, kdy se snažíte pozřít gumový řízek od maminky, nejsou úplně košer.

3) Zásada číslo 3 zní: omezte make-up, ale buďte upravená. Pamatujte si, že ne každá rodina ocení to, že jejich syn si bude brát dívku s vizáží klauna Crustyho. Předveďte svůj biologický materiál, který dokáže, že je vhodný k reprodukování. Budoucí tchyně si tak už může mnout ruce a fantazírovat a krásných vnoučatech.

4) Zkuste se na otázky o společné budoucnosti netvářit tak, že jedinou budoucnost, kterou jste kdy plánovali, bylo, jaké jídlo si dáte zítra. Věřte, že tahle otázka přijde dřív nebo později.

5) V žádném případě nezmiňujte jakékoliv svoje závislosti (tráva se také počítá!).

6) A už vůbec se nezmiňujte o svých podivných koníčcích. Na otázku, co děláte rádi, nemusíte vždycky odpovídat pravdu (vy prasata), ne?

7) Pravidlo nejen pro setkání s rodiči – nikdy nemluvte o politice a náboženství!

Hodně štěstí!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.