6 věcí, které o seriálovém Mosbym nevíte

Ted Mosby. Nejhlavnější z hlavních postav seriálu Jak jsem poznal vaši matku a vypravěč příběhů všech protagonistů. Pro někoho roztomilý a trochu nemotorný romantik, pro jiné "nejnudnější" postava seriálu. Mrkněte na pár faktů spjatých s touto postavou.

Pěkně dlouhé vyprávění

77 hodin – tolik by zhruba Tedovi trvalo převyprávět dětem celou svou historiku o "nalezení" matky naráz.

Nemusel to být Josh

To, že hraje Teda Mosbyho právě Josh Radnor, vůbec nemuselo být – původně totiž nabídku ztvárnit hlavní postavu získal Scott Foley (True Blood, Město žen a bývalý manžel Jennifer Garner).

Nejlepší kámoš

Nejlepším kamarádem Teda Mosbyho, jehož celé jméno zní mimochodem Theodor Evelyn Mosby, je Marshall Eriksen, jeho žena Lily Aldrinová pak pro Teda představuje takzvanou "rozumnou" kámoškou, která mu často radí. S Barneym se Ted seznámil v roce 2001 a platí za člověka, který Mosbyho tlačí do bláznivých věcí. Ostatně jedna z prvních vět, kterou blond světák Tedovi během seznámení řekl, byla, "že ho naučí užívat života".

Ted a Robin

Tak trochu kecá

Mosby prohlašuje, že nezvracel "od roku 1993", v jedné epizodě se však ukáže, že to nebyla pravda.

Kolik řečí umíš...

Ačkoliv je povoláním architekt, zná Mosby znakovou řeč a umí francouzsky, španělsky a italsky.

Ví, co chce

Tu pravou a jedinou, s kterou bude žít až do konce života. Její hledání započal poté, co se Lily a Marshall zasnoubili a potrvá mu to celých devět sérií. Nicméně nebude vadit, když "prozradíme", že naprosto speciální vztah má Ted Mosby k Robin Scherbatsky... a diváky tak v průběhu seriálu čeká ještě jedno velké překvapení.

Jak jsem poznal vaši matku každý den od 19.20 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.