6 tipů, jak strávit deštivou sobotu!

Pokud nepatříte mezi blázny, jež cestují po krásách Čech s deštěm a kroupami v zádech, budete s největší pravděpodobností během deštivého víkendu doma. Zabaleni do deky a s něčím dobrým po ruce můžete sledovat několik televizních pořadů. Od Miss až po české kvalitní detektivky!

Anglický šéf bude zachraňovat restauraci, která prodělává 2000 liber týdně!

Gordon Ramsey se pokouší pomoci restauraci U Oscara. Podnik nad řeznictvím prodělává 2000 liber týdně. Interiér se Gordonovi líbí. Ovšem menu je velmi obsáhlé, což se mu naopak nelíbí. Na předkrm čekal dvacet minut. Za hodinu a půl se dočkal hlavního jídla. Kuchař Lenin nevaří nic moc, má totiž problémy s alkoholem. Jeho matka je majitelkou a pracuje na placu.

Kuchař do sebe nalévá panáky!

Když Gordon testuje Lenina v kuchyni, zpočátku jde všechno dobře. Pak přijdou problémy. Lenin se opije. Gordon mu lihoviny zakáže a vymyslí jednoduchá jídla, která by mohli vařit. Apeluje na irskou kuchyni, protože kuchař a jeho matka jsou Irové. Když pozve hosty, Lenin v kuchyni zkolabuje. Gordon musí zvládnout situaci s pomocným kuchařem. Poté na měsíc odjede. Jak restaurace dopadne?

Dokument o ženě, která pije laky na nehty!

Nejšílenější úchylky můžete sledovat na Love každý den v 18.55. Nemocná žena zkonzumuje až pět lahviček denně. Co to dělá s jejím organismem? Dokument se snaží také přijít na to, co takovou extrémní závislost způsobilo. Více se dozvíte tady:

Budeme vybírat nejkrásnější Českou Miss

Dlouhý proces vybírání těch nejkrásnějších žen v Čechách se v sobotu konečně dostane do finále. My budeme znát tu nejnovější Miss, ale také Miss Sympatie za posledních deset let. Diváci, tedy vy můžete hlasovat různými formami dvakrát. Která Miss vám za posledních deset let byla nejsympatičtější?

Missky vám nic neříkají? Podívejte se na kvalitní českou detektivku

Na Prima love od 20.15 uvidíte slavnou českou detektivku Past na Kachnu. V hlavních rolích uvidíte Jiřího Kodeta, Ivana Vyskočila či Petra Čepka.

Při náhodné silniční kontrole je objevena v jednom pražském taxíku nahá mrtvola rakouského turisty. Kriminalisté vyšetřují případ, přičemž se dostanou na stopu ilegální herny a pašeráků drog z Turecka. Uvidíte napínavou podívanou v české režii!

Holka z města

Pokud milujete Deník Bridget Jonesové a v něm okouzlující Renée Zellweger, na Primě dáváme ho hned po vyhlášení Miss ve 22.00.

Reneé se vydává do zapadlého městečka, aby dohlédla na přeorganizování malého podniku. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí změní život... Čekejte humor založený na paradoxech maloměsta versus velkoměsta a samozřejmě lásku!

Tráva

Seriál na Prima love, který vystihuje větu, jež často zavání klišé: když se vám z minuty na minutu změní život. Nancy se takto změnil, když jí zemřel manžel. Aby uživila děti, začala prodávat trávu.

Nancy se v této epizodě rozhodne k návratu do města, kde vyrůstala. Potřebuje prodat hašiš a získat falešné pasy. Zjistí, že je město úplně jiné. Zkusí zaklepat na dveře Warrena Schiffa, svého učitele matematiky, který ji až fanaticky miloval. Shiff ubytuje celou rodinu a Nancy rozdá úkoly. Doug má prodat obytný vůz a sehnat normální auto. Andy musí sehnat kontakt na padělatele dokladů. Nancy se vydá do baru, kde chce prodat hašiš, ale majitel jí vysvětlí, že je poptávka jen po drogách povzbuzujících k sexu.

Trávu můžete sledovat o víkendu ve 23.10 na Prima love!

Silvestr s Primou Love!

Také vás nebaví silvestrovské veselí za zvuků petard? Ty z nás, které chtějí strávit poslední den v roce 2012 v klidu domova, i tak můžou prožít večer plný zábavy, zvratů, lásky a luxusu! Prima Love vám ukáže silvestr, z kterého vás hlava bolet nebude.

Keenu Reeves v listopadové romanci

O naší klasickou seriálovou nabídku vás nepřipravíme ani na silvestra. Ale večírek posledního dne v roce začne romancí s rozervaným Keenu Reevesem. Listopadová romance (20:00 hod.) je tak trochu bláznivý příběh o dvou lidech, kteří se svým životním stylem nepřibližují ani omylem. Keenu Reeves v roli tvrdého kariéristy potká velice netradiční dívku Saru (Charlie Theron). Sara se bude snažit během jednoho měsíce ukázat svět v jeho lepší perspektivě.

Svět celebrit

Po Listopadové romanci se vrátíme do prostředí, které důvěrně známe. Životy českých celebrit podrobně rozebere Martina Gavriely v pořadu Top Star Love (22:05). Jak české celebrity slavily Vánoce? Jaké dárky chystaly pro své nejbližší?

A sex (nejen) ve městě

Ve 22:40 se rozběhne další epizoda úspěšného seriálu Sex ve městě. Carrie se nikdy nebojí zeptat, a tak se dozví, že pan Božský se už nikdy nehodlá ženit. Ani s Carrie, autorkou novinářských sloupků o sexu. Ani její přítelkyně Charlotte to nemá lehké, přestože potká nejlepšího milence na světě. Pan Zajíček je sice návykový, ale také na baterky….

Od 23:15 až do silvestrovské půlnoci prožijeme v záři luxusu a celebrit společně s pořadem Top Star. Silvestr plný zábavy, vztahů, lásky a leckdy šťastných konců, ten prožijete s Primou Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.