6 hlášek Jessicy Simpson, které vás donutí vážit si vlastní inteligence

Jessica Simpson je hlavně krásná blondýna, která sem tam něco zazpívá a zahraje. Většina lidí se na internetu ptá, jestli je Jessica opravdu tak hloupá, nebo to jen dělá. My vám jednoznačnou odpověď nedáme, ale...

Pokud dáte do vyhledavače jméno Jessica Simspon, uvidíte sami, co na ní lidé po celém světě vidí zábavného. Kromě toho, že umí opravdu poměrně dobře zpívat a jako blonďatá jižanka je sexy, ji filmová kamera miluje. Můžete se o tom přesvědčit sami, protože na Prima love dáváme romantickou komedii Rande měsíce v neděli ve 20.15!

Na co se můžete těšit? Na oddychovou komedii, kde si Jessica zahraje krásnou pokladní v supermarketu, která má slabost pro "Zaměstnance měsíce". Zaměstnanecké klepy šíří, že nerandí s nikým jiným.

Pak tu máme Vince, škrobeného zaměstnance, který je na "nástěnce slávy" pravidelných šest měsíců. Jeho pravým opakem je Zac. Volnomyšlenkář, který je všechno jen ne zodpovědný v práci. Tento flákač boduje hlavně v tom, kolik vtípků během své směny dokáže udělat. Jenže Zaka uhrane právě Jessica Simpson, který se rozhodne, že novou sexy pokladní sbalí. A tak se začne snažit...

Že mu to nejspíš moc nepůjde, to vám prozradí už jen žánr tohoto filmu. A proč se nezasmát před prvním pracovním dnem?

Zpět k Jessice Simspon...

Jessica Simpson je dcerou bohatých rodičů z Dallasu. A v showbyznysu se už pohybuje od svých třinácti let stejně jako její o něco šikovnější sestra, která se kromě zpěvu objevuje i na Broadwayi. Jessica měla sice pár hitů, ale většina lidí si ji pamatuje prostě jako tu blondýnu se sexy tělem. Naprosto nový rozměr osobnosti ukázala v reality show MTV, která zachycuje její život s manželem Nikem. Internet šel do kolen a od této chvíle váš vyhledávač najde ve spojistosti s tímto jménem něco jako: Je opravdu tak hloupá? Pravdou je, že Jessica není žádný génius. A vy se o tom můžete přesvědčit sami.

A začínáme:

Jessica drží tuňákovou konzervu a naprosto vážně se ptá manžela: "Co je v té tuňákové konzervě? Kuře?" Exmanžel, ač zdaleka nepatří mezi nejchytřejší, málem přepadl přes gauč.

Jessica se vyjádřila i o svém objemnějším poprsí: "Když mi bylo šestnáct, styděla jsem se, protože všechny mé kamarádky žádná prsa neměly. Ale teď je chápu jako moje doplňky."

Sama se také vyjádřila o svých cílech v hraní: "Neříkám, že bych jednou nemohla vyhrát Oscara, ale teď sebe opravdu moc vážně neberu."

Jessica miluje módu a nebojí se ji použít kdykoliv a kdekoliv: "Je blbý vzít si kabelku Louis Vuitton na kempování?"

Jessica si také zafilozofovala o lidském věku: "Myslim si, že 23 let je stáří. Je to blízko k 25."

Takže se není čemu divit, když po třech letech promluvila o rozvodu: "Po třech letech svatby, péče a ohleduplnosti jsme se rozhodli rozdělit naše společné cesty.

Tak co, cítíte se, že byste mohli jít z fleku studovat na Harvard?

Tahle blondýna neušla ani Pink v jejím klipu Stupid Girls, kde Pink paroduje klip, kde se Jessica snaží o sexy mytí auta. Jen se na to podívejte!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.