5 nejvíc sexy seriálových párů za rok 2014

Ještě než se necháte unést ledovým vánkem roku 2015, zavzpomínejte s námi na ty nejlepší seriálové páry, které jste v roce 2014 mohli na různých kanálech televize Prima vidět. Upozorňujeme předem: bude vám horko.

Ty nejvíc sexy páry, které jste kdy viděli za rok 2014? Mají společnou jednu věc, jejich cesta za štestím nebyla jendoduchá. Někdy to byla láska na první pohled, někdy na první sex, jindy se ti dva potkávali několik let, aby společně pochopili, že patří k sobě. V dalších případech dostali třeba druhou šanci, která nikdy nebyla naplněná. Takový je život, vlastně seriál, který vychází z našich životů.

K tomu, aby byl seriálový pár označen za sexy pár roku, nemusí být prvoplánově sexy (i když, takové adepty tu také máme). Jde o humor a hlavně tu magickou chemii mezi dvěma jedinci, která dokáže zázraky. Doslova mění životy, svou dokonalostí dokáže zničit všechno, co bylo před ní. V našem žebříčku se vrátíme mezi staré dobré klasiky, ale i nováčky. A pokud jsme někoho nenominovali, dejte nám vědět na našich Facebookových stránkách.

1) Samatha Jonesová a Smith

Mladý zajíček, nebo- li aboslutní samec. Okouzlil Samanthu jako jeden z nejvíc sexy číšníků v celém New Yorku. Tehdy jeho charisma a vzhled dokázaly do nové raw restaurace nalákat desítky chtivých žen. Málokteré však šlo o syrovou stravu. Samantha vyhrála. Vyhrála, ale dlouho si to neuvědomovala. Ti dva spolu prošli i těžké období jako byla Samanthina nevěra nebo rakovina prsa. Absolutní samec vydržel.

2) Meredith and Derek

Na Prima love můžete sledovat už desátou sezónu. V Americe sledují jedenáctou. Ti dva jsou přes mnohé peripetie v osobních a pracovních životech pořád spolu. A není to lehké, jak můžete vidět pravidelně každou neděli ve 20.15. Americký seriál Chirurgové má tu úžasnou vlastnost, že partnerské vztahy nepřibarvuje. Ukazuje je takové jaké jsou. Bolestivé, ale zároveň naplňující. Takoví jsou i Meredith a Derek. A to kdysi začínali sexem na jednu noc.

3) Dexter a Hannah

Před devíti lety to vypadalo, že Dexter bude cituneschopný panic, nakonec však poznal víc žen, než bylo pro fyzický a psychický stav. Všechny až na Ritu (jeho manželku) měly pěkně nebezpečné a děsivé choutky. Poslední ženou Dextrova života byla Hannah. Sériová travička, kterou s Dextrem spojovalo mnohem víc než jen chemie. Už v první scéně, když se ti dva potkali, jsme mohli vidět, že tohle nebude jen tak. Hannah byla nebezpečná, za dvě série však byla zpátky. Stala se z ní doslova famme fatale. Všechny série Dextra jste mohli sledovat na Prima Cool.

4) Gannicus and Sibyl

Sexy gladiátor oblbnul každou křepelku v blízkosti arény. Byl ztělesněním pořekadla: víno, ženy a zpěv. Sem tam sice zkosil pár statných římských vojáků, ale dýchal jenom pro ženy. V poslední sérii Spartaka, kterého jste mohli vídat na Prima Cool, však potkal mladou a nezkušenou princeznu, které zachránil život. Od té doby se ho Sibyl nepustila. Starý mládenec ji tak dlouho odmítal až podlehl. A to bohužel fatálně.

5) Olga a Romeo

Svatby v Benátkách. Český seriál, který nastavil vysokou laťku s poměrně netradičním pohledem na české ženy. Hlavní představitelkou je Olga, single matka s dvojčaty. Podniká, a co se mužů týče, v těch má pěkný zmatek. Nakonec se však rozhodla pro Romea. Fotografa, který bojoval nejen o Olgu, ale i pro to, aby ho její děti alespoň uznávali.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.