5 důvodů, proč sledovat nové krimi Soukromé očko

Nový vtipný krimiseriál, velmi úspěšný v Americe, můžete sledovat i na našem kanálu Prima LOVE. A pokud jste ještě nezačali, podívejte se na pět důvodů, proč se něj podívat.

Už třetí týden můžete během pátečního večera sledovat zajímavou krimi, která je na americkém televizním trhu velice oblíbená. Seriál Soukromé očko totiž přichází s novým příběhem, a to poměrně nezvyklým. Jak se dostane bývalý profesionální hokejista k tomu, aby dělal detektiva?

Odpověď na takovou otázku dostanete každý pátek ve 20.15. Co uvidíte v pátečním dílu? Známý spisovatel se stane obětí žhářství. Matt a Jules sledují několik stop, které vedu i ke dvěma podvodným módním návrhářům…

Důvodů, proč sledovat Soukromé očko, je několik.

1) Chemie mezi herci

Jason Priestly a Cindy Simpson mezi sebou chemii rozhodně mají. A to je základ úspěchu, vzpomeňme si všichni na Kůstku a Bootha ze Sběratelů kostí nebo Castla a Beckettovou. Priestley tvrdí, že je to tím, že je společný humor neopouští ani ve chvíli, kdy natáčejí 80 hodin týdně.

2) Uvidíte opravdové Toronto

Dva detektivové se pohybují na území Toronta, ale na rozdíl od ostatních krimiseriálů, kde se většina tvůrců snaží, aby město bylo jaksi neurčité, tady uvidíte Toronto takové, jaké doopravdy je.

3) Postavy nežijí ve vakuu

Obě dvě postavy nežijí pouze prací, ale mají samozřejmě i svoje osobní problémy se svými blízkými. Například detektiv má dceru, která prožívá to nejhorší období – dospívání. Jeho dcera má i zajímavý vztah se svým dědečkem, který se o ni staral tehdy, kdy detektiv Shade hrál profesionálně hokej.

4) Kanadské hvězdy

V seriálu se objevují i kanadské hvězdy,jako je třeba hokejová legenda (Doug Gilmour) nebo profesionální hráč pokeru (Daniel Negreanu), ale také se podíváte i na slavné kanadské zpěváky.

5) Smíchu se nevyhnete

Od Soukromého očka rozhodně nečekejte těžkopádné drama stylu Temný případ. Během jedné epizody se i hodně zasmějete, protože hlavní postavy oplývají šarmantním sarkasmem s perfektními hláškami.

Podívejte se na další Soukromé očko už tento pátek ve 20.15!

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.