4 nejlepší chlapi ze Sexu ve městě. Hlasujte!

Muži. Celých šest sérií Sexu ve městě Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda vlastně neřeší nic jiného. I přesto jsou muži to poslední, o co by v Sexu ve městě šlo. Prima love má 4. narozeniny a my pro vás máme 4 nejlepší muže ze Sexu ve městě. Kdo z nich je nejlepší? To nám řekněte vy.

O čem by Sex ve městě byl, když ne o mužích? V případě, že čtyři holky z New Yorku nemluví o ničem jiném než o mužích a svých vztazích, nemůže to tedy být o ničem jiném. Věrní diváci a divačky o tom však vědí své. Sex ve městě je seriál, který je hlavně o ženském přátelství a oženách, které se snaží vymezit samy sebe a najít lásku. A nakonec se to povedlo i takové sexuální dračici, jakou Samantha Jones, odbornice přes veřejné vztahy, byla.

Muži však byli vždy jen třešničkou na dortu v životech těchto čtyř Newyorčanek. Pojďte na tyto muže zavzpomínat nejen na Prima love, kde je můžete pravidelně sledovat po 22. hodině.

Pan Božský

Co bychom to byly za fanynky, kdyby se pan Božský neobjevil na prvním místě. Tvrdý oříšek pro většinu odbornic na vztahy, stejně jako katastrofa pro Carrie Bradshaw, novinářku, která píše o sexu. Bezcitný pan Božský sice nemá přátele, ale má hodně peněz a na každém prstě minimálně jednu topmodelku. Vztahu se obává jako čert kříže. Zkrátka ten nejhorší možný přítel. Jenže pak se na vás usměje jedním koutkem, zvedne obočí a svým humorem vás zcela okouzlí – a navíc miluje Carrie Bradshaw.

My jsme o tom dokonce napsali článek:

Harry Goldenblatt

Hlavu má jako koleno a sem tam připomíná obtloustlého skřeta. Ale láska si nevybírá, o tom vám může něco povědět Charlotte York Goldenblatt. Její první manželství byla katasstrrofa, za to svatba byla dokonalá. A s Harrym to bylo opačně. Harry se snaží být pro Charlotte ten nejlepší manžel pod sluncem. Stojí při ní i v těch nejtěžších chvílích.

Steve Brady

On byl zpočátku jen drzý barman. Ještě tu noc spolu skončili v posteli. A bylo jasné, že Steve má pro Mirandu velkou slabost. Jejich první vztah se nepovedl. Ani žádné jiné pokusy (pamatujete si na paraolympiádu v početí?), a jenom proto, že Miranda si lásku Steva odmítala přiznat. Zatímco ona je dost často panovačná, on na ni vždycky čeká s trpělivostí.

Jerry Smith

Absolutní samec pracoval jako číšník v raw restauraci. Samantha si ho musela vykoupit, aby s ním mohla skočit do postele. To ona z něj udělala absolutního samce, který se v plné (a nahé) kráse skvěl na Times Square. On z ní na oplátku udělal partnerku ve vztahu, přestože se velice ostře bránila.

To on při ní stál v časech, kdy prodělala rakovinu, oholil si hlavu jen proto, aby se ona nebála. Počkal na ni u výtahu, přestože věděl, že v horním apartmánu ho podvádí s Richardem.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.