3. narozeniny Primy love: Jak se kanál připravoval a na co se můžete těšit?

Prima love oslavila 8. března svoje třetí narozeniny. Zajímá vás, jak vypadá taková příprava nového televizního kanálu? Na co se můžete v budoucnu těšit? Všechny otázky nám zodpověděla šéfredaktorka programové skladby televize Prima Zdeňka Chrzová.

Jak vzpomínáte na začátky a přípravy nového televizního kanálu Prima love?

Určitě to byl adrenalin, protože jako při každé přípravě televizního kanálu je na to málo času, v případě Primy love jsme na to měli půl roku. To zadání bylo sestavit sexy kanál pro holky, obdobu kanálu Prima COOL, což byla velice zajímavá práce. Během přípravy nového televizního kanálu o tom ví vždy co nejméně lidí. Je to práce o víkendech, po nocích a je to opravdu právě ten adrenalin, který nás na tom vždycky strašně baví. Nejkrásnější na této práci je najít ten správný obsah, abychom se trefili do vkusu diváka.

Prima love si svoje diváky určitě našla. Překvapilo vás během prvních let Primy love něco?

Když jsme kanál Prima love profilovali, měli jsme několik verzí. Přichystali jsme verzi pro mladší publikum, samozřejmě jsme měli verzi i pro širší cílovou skupinu, tedy ženy od patnácti do čtyřiapadesáti let. Nakonec jsme se rozhodli, že půjdeme cestou sexy kanálu a chtěli jsme to nějakým způsobem okořenit. Chtěli jsme ukázat, že máme odvahu jít do věcí, které ostatní televize nevysílají.

V našem oddělení milujeme americký kanál Showtime a jednoznačně jsme si pro Primu love přáli jejich seriály. První seriál, který jsme chtěli vysílat už dávno předtím, než jsme začali nový ženský kanál vůbec připravovat, byl seriál Láska je láska, v originále jej diváci znají pod názvem The L Word. Chtěli jsme ukázat, že se nebojíme vysílat něco lehce kontroverzního a šokujícícho, chtěli jsme Primu love trochu okořenit.

Na tomto seriálu jsme také postavili částečně naši kampaň a překvapilo mě, že diváci a divačky tento seriál přijali a líbil se jim. Další seriály, které máme od Showtime, jsou Tráva, Gigolové, Tajný deník call girl, na Prima COOL dáváme pro změnu Dextera. Televizní program obvykle stavíme tak, že se zaměřujeme na klasického diváka. Půvab tematicky zaměřeného kanálu je ale v tom, že nám k té standardní nabídce umožňuje nabídnout divákovi takové seriálové delikatesy, které by si velká stanice nemohla dovolit vysílat.

Prima love a COOL jsou tedy vlastně stanicemi pro fajnšmejkry, kde diváci můžou najít program, který velké televizní kanály vysílat nebudou. Máte vy sama nějaký oblíbený seriál na Prima love, který vás baví?

Z těch velkých seriálů jsou to určitě Chirurgové a Zoufalé manželky, u kterých jsme nedávno odvysílali všechny série. Jedním z dalších seriálových bonbónků pro mladší diváky byl muzikálový seriál Glee, který je v Americe opravdu obrovským fenoménem. Úspěchem byla i Super Drbna. Samozřejmě nemohu vynechat dneska už kultovní seriál Sex ve městě!

Jak jsme během vysílání zjistili, jedním z nejoblíbenějších formátů pro diváky Primy love se ukázaly reality show. První reality show byl Hotel Paradise, který měl velký úspěch. Na podzim minulého roku to pak byli VyVolení, kteří na Prima love generovali nadstandardní čísla sledovanosti. Ze zahraničních reality show to byly Nejšílenější úchylky a Po krk v odpadcích.

Na co se můžou diváci Primy love v příštích měsících těšit?

Zajímavá je určitě čerstvá premiéra kuchařské show Nigelly Lawson, která běží od neděle 9. 3. v 17.10. Jsme zvědaví, jestli si tato sexy kuchařka najde i mužského diváka. Divačky možná potěšíme tím, že máme zakoupenou další řadu úspěšné reality show Gigolové.

Co byste popřála Primě love k třetím narozeninám?

Popřála bych jí minimálně dalších deset úspěšných let na trhu, protože si myslím, že tato stanice má potenciál. A dále přeji Prima love báječné diváky, kterým chci zároveň poděkovat, protože bez nich by to vážně nešlo! :-)

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.