10 otázek a odpovědí o Sexu ve městě

Sex ve městě můžete pravidelně sledovat na Prima love ve 22.15. Příběhy holčičí čtveřice z New Yorku nikdy neomrzí. Přečtěte si dalších deset věcí, které o Sexu ve městě nevíte. Za kolik se prodal slavný apartmán Carrie Bradshaw? Proč má pátá série jen pár dílů?

Carrie Bradshaw a její kamarádky stále dokážou pobavit masy. Jejich show okouzlila několik desítek národů a hlavně žen, které zažívají podobné scénáře dnes a denně. Patálie věčně nezadaných kamarádek se přibližují realitě někdy více, někdy méně, v každém okamžiku ale humorně. Muži pouze proplouvají jejich životy a někdy se zdá, že jsou pánové tvorstva jejich styčnými body. Jen na první pohled. Seriál Sex ve městě je hlavně o přátelství žen, které se snaží v uspěchaném světě najít lásku.

I když to ani jedna z nich netuší, lásku najdou poměrně brzy, jen je někdy těžké ji poznat. A teď si přečtěte 10 dalších věcí ze zákulisí natáčení jednoho z nejslavnějších seriálů vůbec. Na Prima love ho můžete sledovat každý den ve 22.15!

Proč byla pátá řada tak krátká?

Pátá řada měla pouhých osm epizod, protože hlavní představitelka Sarrah Jessica Parker očekávala potomka.

Je apartmán Carrie Bradshaw k prodeji?

Jak se to vezme. V roce 2012 vás už totiž někdo předběhl. A za malý byteček Carrie utratil 9,65 milionů dolarů.

Existuje někde pan Božský?

Pan Božský není jen vybájenou postavou sloupků Candice Bushnell, ale byl to jeden z jejích expřátel a velké zvíře v jednom z newyorských časopisů.

Vydělala opravdová autorka novinových sloupků Sexu ve městě velké jmění?

Produkce kanálu HBO odkoupila práva na její knihu, která vznikla z novinových sloupků (v New York Observer) za pouhých 60 000 dolarů. "Pouhých" používáme jen proto, že se stačí podívat, kolik seriál vydělal celosvětově.

Kolik si vydělala Sarrah Jessica Parker za jeden díl?

O dost více, když se stala i producentkou seriálu. Za každý díl vydělala rovné 3 miliony dolarů. Peníze také byly podle všeho jablkem sváru mezi herečkami.

Hraje syna Mirandy od začátku stejný chlapec?

Je to překvapivé a během natáčení seriálů se to často nestává, ale ano. Od začátku vidíte malé miminko a na konci druhého dílu filmového Sexu ve městě dítě, které je jedno a to samé.

Chtěly hrát hvězdy Sexu ve městě v seriálu už od začátku?

Třeba taková představitelka Samanthy, Kim Catrall, odmítla tuto roli zpočátku dvakrát. Nakonec se jí to vyplatilo, má na účtě za tuto roli pár cen Emmy.

Byl Sex ve městě vždy o drahých značkách?

Zpočátku vůbec. Carrie chodí v ošklivých mrkváčích a o podpatcích by si mohla nechat zdát. A mimochodem, slavná růžová sukně ze znělky Sexu ve městě stála 5 dolarů.

Jaký je rozdíl mezi knihou Sex ve městě a stejnojmenným seriálem?

Pár rozdílů by se našlo. Třeba ten, že Charlotte Yorková se v knize jmenuje Rossová...

Jak dlouho musely herečky vydržet na podpatcích?

Sex ve městě se natáčel cca 18 hodin denně několik měsíců. Takže Carrie se opravdu procvičila.

Sex ve městě uvidíte na Prima love každý den ve 22.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.