10 důvodů, proč se těšit na televizní víkend (má sněžit) !

Tento týden to vypadalo, že jaro už konečně klepe na dveře. Nicméně meteorologové od půlky týdne straší s možným sněhem, který by měl napadnout během víkendu. To znamená jediné: další beztrestný víkend u televize. A že se teď máte na co těšit!

Televize Prima má tolik kanálů, že dovede nabídnout program komukoliv. Nebaví vás láska? Podívejte se na přírodu se ZOOMem. Chcete si zasoutěžit s celou rodinou, Prima je tu o víkendu pro vás. Kanál Prima COOL vám tentokrát dokonce nabídne možnost sledovat film on-line...

1) Sobotu začněte Talentem

Amerika má talent je další reality show, která vás dokáže přesvědčit o tom, že jste zdaleka neviděli všechno, co si myslíte. Díky své velikosti dovede tento stát nabídnout nespočetné množství životních příběhů, talentů a momentů, které v Čechách nejspíš neuvidíte. V porotě dokonce porotcuje nádherná topmodelka Heidi Klum (a to, že je jako z jiné planety, neříkáme jen tak!). Americký talent uvidíte na Prima love v sobotu ve 14.20.

2) Niggela Lawson vaří rychlovky

Kuchařská show Nigelly odstartovala na Prima love už v neděli. Nigella Lawson je totiž další britský kuchařský talent, který je ve společenských kruzích známý už několik let. Miluje jídlo a je to na ní vidět. A tím se tak nejspíš liší od svých kuchařských kolegů, jako je Jamie Oliver. Ten také vařil rychlovky, ale ty zdravé. Bůh mu žehnej. Ale co by to bylo za život bez nějakého toho hříchu! A na to je odbornice právě Nigella. Uvidíte ji celý víkend v 17.10 na Prima love.

3) Simpsoni

Simpsoni se drží na televizních obrazovkách neuvěřitelných dvacet let. A pro diváky COOLu to už je takový večerníček, který můžete sledovat něco přes hodinu denně. Od 18.30 do 20.00 je Homer jen váš! A víte, co je na nich úplně ze všeho nejlepší? Jak krásně dokážou reagovat na společenské situace.

Simpsonovi jako Beatles na přebalu alba Abbey Road, Foto: fanpop.com

4) Mladý Bartoška v české detektivce

V sobotu od 20.00 na Prima love uvidíte českou komediální detektivku. Mladý Jiří Bartoška totiž nastupuje do nového zaměstnání na benzinovou pumpu a pomalu zjišťuje, jak to v takovém světě chodí. A hlavně, jak se jednoduše dostat k penězům. V detektivce Pumpaři od zlaté podkovy uvidíte kromě Bartošky J. Přeučila, J. Krampola nebo J. Vinkláře.

Pumpaři od Zlaté podkovy. Foto: archiv Prima

5) Zahrajte si s Jiřím Strakou v pořadu Máme rádi Česko

Pořad Máme rádi Česko už nějakou tu sobotu můžete sledovat na hlavním kanálu Prima od 20.15. Nebude tomu jinak ani teď. A o to zábavnější to bude ve chvíli, kdy si svoje znalostní síly budete moci změřit s bývalým hlavním trenérem Františkem Strakou!

6) Nebo se podívejte legálně, zadarmo a online na Pulp Fiction

Podtitul: Historky z podsvětí nepoužívá tento film jen tak. Jak tomu u Tarantina bývá, krve, nadávek a vtipných situacích vznikajících ve špatný čas na špatném místě bude habaděj! Pulp Fiction si můžete pustit na Prima Play TADY a sledovat ho můžete celý týden!

Uma Thurman v kultovním filmu Pulp Fiction. Foto: archiv Prima COOL

7) V neděli hledejte veličinu X s Ondřejem Brzobohatým

Druhý díl pořadu X Factor můžete sledovat v neděli večer ve 20.15 na Primě. Tentokrát hledáme zpěváky, zpěvačky a skupiny s tím správným X Factorem. Protože – víte co? Jenom hlas nestačí... V talentové show uvidíte tuto neděli i Pavlínu z VyVolených i další hvězdy.

8) Změnit kompletně celý život ve 30? Na to vám odpoví Purpurové květy

Romantický film Purpurové květy uvidíte ve 20.00 na Prima love. O čem film je? Čtyři lidé, kteří se znají z vysoké školy, se po letech setkávají. Zjišťují jedno – city, které pro sebe měli kdysi na škole, nezmizely do prázdna. Jenže každý už má svůj vlastní život... Ve filmu uvidíte Salmu Blair, kterou můžete znát jako Cecile z Nebezpečných známostí.

Purpurové květy. Foto: archiv Prima

9) Jízda nadoraz pro filmové fajnšmejkry

Filmoví fanoušci znají fenomenální film s Ryanem Goslingem pod názvem Drive. Snímek je ověnčený několika filmovými cenami a kodex jeho hlavní postavy se šířil sociálními sítěmi jako pornografické nahrávky celebrit. Hlavní postava, kterou si zahrál právě Gosling, je o řidiči, který vás doveze do bodu A. Počká, ať už děláte v té bance cokoliv, a následně vás odveze do bodu B. Jízda na doraz má kromě skvělé estetiky také neuvěřitelný soundtrack. Uvidíte ho v neděli na Primě ve 21.30.

Rychlejší než smrt. Foto: archiv Prima

10) Podívejte se na další Chirurgy

Seriál z nemocničního prostředí zavání naprosto nezajímavě stráveným večerem. S Chirurgy je však všechno jinak. Seriál se úspěšně vysílá už desátým rokem v Americe a řeší různá životní období různých lidí. Hledáte toho pravého muže? Meredith, hlavní postava seriálu, také hledala. Když už jste ho našla, nemůžete se stále sejít (citově) na jednom místě? Prožíváte nejen platonický vztah ke stejnému pohlaví? O tom všem jsou Chirurgové. Na Prima love každou neděli ve 22.45.

Ať už si vyberete jakýkoliv program, užijte si Prima víkend!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.