Seriály a filmy

16. července 2015 12:13

Petra Kloidová

10 důvodů, proč je lepší mít staršího partnera

"Už to není žádné éro a umí používat..." zbytek citátu Samanthy Jonesové už si všichni dokážeme doplnit sami. A jak je známo, Samantha má vždycky pravdu. To uvidíte i v pátek na Prima love ve filmu Holka z předměstí.

Když se mladá, krásná, hebká a žádoucí dívka, která má celý život před sebou nechá zaháčkovat mužem, jemuž dávno není "náct", většina společnosti ji automaticky vsune do kategorie zlatokopka. Výběr o pár let staršího partnera však hned nemusí znamenat nutnou potřebu po materiálním zajištění, ani nemusí značit problémy s (nepřítomným) tatínkem, ale má to i svůj praktický význam.

V pátek večer na Prima love uvidíte starého vlka Aleca Baldwina ve filmu Holka z předměstí, který okouzlí Sarah Michelle Gellar, bývalou nonšalantní vražedkyni upírů, která nakonec svůj vražedný kůl zchladila právě u o dost staršího upíra Angela. Jedním z důvodů, proč si ženy vybírají starší muže, může být třeba i to, že jsou podle všeho (rozuměj "podle amerických vědců") ženy psychicky vyspělejší než stejně staří muži. Zkrátka a dobře, nemůžete nikoho nutit hrát si s autíčkama, když si ten druhý chce hrát na doktora.

10 výhod, proč je pro holky lepší mít staršího partnera:

1. Samantha Jonesová to shrnula správně. Umí používat...

2. Schůzky nevypadají tak, že oba dva čučíte do smartphonu, vyprávíte si o posledním virálu nebo koho zase zabili v Game of Thrones. Se starším přítelem si vyprávíte o životě. S nadhledem a úsměvem. A pokud je to grand, tak si životní těžkosti, které vás ještě čekají, nechá pro sebe.

3. Během randění uvidíte i něco jiného než zaplivanou kolej, hospodu čtvrté kategorie a jeho přiblblé spolužáky z ČVUT, kteří se předhánějí, kde se naposledy nejvíc opili.

4. Zaručeně vás po dlouhé schůzce pošle domů taxíkem, ti lepší vás pojedou doprovodit, aby se vám po cestě nic nestalo ("svět je plnej perverzů, bejby, ale to ještě nemusíš vědět, zabrouká si pod sexy strništěm při volání taxíka").

5. Když se dostanete k němu domů, zpravidla nemusíte přeskakovat jeho olezlého spolubydlícího, který se prakticky nehne z gauče, sbírat krabice od pizzy, abyste si mohla sednout...

6. U něj doma se nemusíte o nic s někým dělit, stydět a stanete se aspoň na moment "paní domu".

7. Starší muž dokáže ocenit inteligenci ženy. Inteligence a kouzlo osobnosti vyhrává nad prsy velikosti pět!

8. Dokáže vás mnohé naučit (třeba že se není třeba bát toho, že ještě úplně netušíte, kdo přesně jste, ačkoliv už vám bylo "cet")

9. Většinou se mu vždycky dovoláte, protože zrovna nepaří World of Warcraft. Nebo se neztřískal s klukama v hospodě.

10. Ženských "konců světa", které máme zhruba třikrát do týdne, a nějaké té hysterie už párkrát okusil, a tak ho nic nerozhází. Nechá vás žít a lehce vás nasměruje.

Na Prima love se můžete podívat, jak to může a nemusí vypadat v případě, že jste si vybrala staršího partnera. Holku z předměstí uvidíte v pátek ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.