Zvláštní nemoc: žena je závislá na svých prsou!

Mašlíková, Mesárošová – a ze světa můžeme ukázat na playmate Jordan, která svými prsy vydělala jmění. V jejich případě to však často jen plastikou prsou nekončí. Lékaři však zaznamenali případ, kdy je žena závislá přímo na svých prsou. Američanka Sheyla podstoupila už dvacet dva operací...

Sheyle je třicet dva let a na svých prsou vysloveně pracovala třináct let. Dosáhnout velikosti prsou 38KKK ji stálo dvacet dva bolestných plastických operací. Kvůli šestikilovým implantátům si dokonce nechala odstranit žebra!

"Má prsa jsou jako děti, miluju je jako svoje děti. Je to ta nejlepší věc v mém životě," říká Sheyla.

V každém ňadru má kolem 2,5 kg solného roztoku, to je jako 6 plechovek sody v každém implantátu.

Konec běhání a sebevražda

Tak velká prsa znamenají i nějaká omezení v životě. Kromě toho, že Sheyla už v podstatě nemůže ani popoběhnout, neustále jí do výstřihu padá jídlo, je velice těžké najít nějaké oblečení, které by jí přes její hrudník bylo. V podstatě si kvůli svým vnadám nemůže sama ani zavázat boty.

Pokud ji chce obejmout dcera, má smůlu: "Je to frustrující, ale pro krásu udělám vše."Sheyla si nechala udělat první prsa v devatenácti letech. Její původní velikost je malé "B", potom přešla na "D" a každých šest měsíců je zvětšovala.

V roce 2009 dostala téměř fatální infekci a musela podstoupit okamžitou operaci, jinak by zemřela. Měla horečku přes 40, a aby lékaři Sheyle zachránili život, museli jí implantáty okamžitě vyjmout. Sheyla se několik týdnů poté pokusila o sebevraždu....

Mesároška a Mašle se svými čtyřkami a pětkami

Dominika Mesárošová si svoje prsa nechala zvětšit rovnou dvakrát! Momentálně se pyšní poprsím velikosti pět. Nicméně, v několika rozhovorech uvádí, že se nebrání tomu si je ještě zvětšit. Tak uvidíme!

Dominika Mesarošová s majitelem salónu Tomasem Arsevem. Foto: Jiří Janoušek

Teplická rodačka modelka Hana Mašlíková byla modelkou ještě před svou plastikou prsou. Tenkrát měla prsa velikosti jedna. Dnes má velikost číslo čtyři. Už teď však uvažuje o zmenšení.

Hanka Mašlíková je v Čechách stále velmi oblíbenou modelkou. Foto: facebook

Závislost na prsou můžete podrobněji prozkoumat na Prima love dnes v 18.55!

Propásli jste minulý díl? Šlo o milování s auty a šňupání pudru!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.