Zpěvačka hitu "Call me maybe" se dnes objeví v Castlovi na zabití

Vražda (téměř) ve světle reflektorů. Toť nejnovější případ pro Castla a Beckettovou. A asistovat u toho bude i jedna pěvecká hvězdička, která nás v rádiích vyzývala Call me maybe. Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Zrádná kravata

A o co že v úterním díle půjde? Nu tvůrce velice úspěšné televizní show Saturday Night Tonight kdosi uškrtil jeho vlastní kravatou. A tělo pak shodil do výtahové šatny. Oběť navíc přišla o život přímo v televizi a už brzy je jasné, že ve studiu bylo v době vraždy i několik jeho spolupracovníků.

Komu z nich oběť šlápla na kuří oko? Co třeba chlápkovi, kterému hrozilo, že ho z pořadu vyhodí?

Call me maybe? Carly Rae Jepsen v Castlovi

Aktuální díl však koření nejen atraktivní prostředí médií, kde se vražda odehrála, ale i kanadská pěvecká hvězda Carly Rae Jepsen. Ta si tu “zahraje” zpěvačku, která vystupuje právě v sobotní show, okolo níž se celý případ točí.

Než úterní případ se svými oblíbenými hrdiny rozlousknete, poslechněte si jeden z jejích největších hitů. Ostatně v klipu je na co koukat. Carly je zpěvačka a textařka. Pochází z Mission v Britské Kolumbii.

V roce 2007 se umístila na třetím místě v páté řadě reality show Canadian Idol a zúčastnila se koncertního turné Canadian Idol Top 3. Krátce po soutěži podepsala smlouvu s nahrávacími společnostmi Fontana a MapleMusic a své debutové album s názvem Tug of War vydala dne 30. září 2008.

O tři roky později vyšel její nový singl, nazvaný "Call Me Maybe", který byl vydaný přes 604 Records, a následně 14. února 2012 vyšlo její debutové extended play s názvem Curiosity. Singl "Call Me Maybe" obdržel mnoho ocenění, byl na prvním místě v hitparádách Billboard Hot 100 a Canadian Hot 100. Singl se umístil na prvním místě i v Austrálii, Irsku a Spojeném království.

Zazpívá i Castlovi a Kate?

Castla na zabití uvidíte ve úterý od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.