Znáte tajemství Dereka Morgana?

Speciální jednotka FBI, která zkoumá pravidelně Myšlenky zločince, není složena z takových vyšetřovatelů náhodou. K tomu, abyste porozuměli zločincům, potřebujete buď skvělou intuici, nebo zkušenosti. Ne vždy však musí být na stejné úrovni zločince. Máme pro vás zajímavý osobní příběh vyšetřovatele Dereka Morgana.

Co uvidíte v pondělních Myšlenkách zločince?

Speciální tým FBI je přizván k řešení vraždy studenta ve městě Missoula. Sotva agenti začnou s vyšetřováním, je zabit další student. Stopy, které tým poskládal, ukazují, že vraždí žena. To uvidíte na Prima LOVE v pátek ve 20.15.

Nejmužnější člen jednotky trpěl

Sexy vyšetřovatel Derek Morgan patří mezi nejmužnější postavy oblíbeného amerického seriálu Myšlenky zločince, i on má ale své bolestivé tajemství, o kterém moc často nemluví. Jeho osobní život byl, stejně jako u kolegů z Myšlenek zločince, dost náročný. Co se stalo Derekovi?

Morgan se rozhodně nenechá nikým a ničím zastrašit. Agresivní a rychlý útok, pokud je to nutné, mu není cizí, kromě toho je expertem na výbušniny. Má vysoké sebevědomí a jedná asertivně.

Derek Morgan se narodil 20. dubna 1973. Společně se dvěma sestrami vyrostli v drsné městské čtvrti v Chicagu. Po smrti otce, to bylo Derekovi 10 let, se trochu urval z řetězu a jedna krutá bitka mu vynesla záznam v trestním rejstříku.

Během divokého období se k němu dostal místní koordinátor teenagerů, který mu nahrazoval otce a pomáhal mu se studiem, zároveň ho ale sexuálně zneužíval. Morgan navštěvoval vysokou školu Northwestern University, kde se zabýval atletikou (konkrétně měl stipedium na studium amerického fotbalu); stipendium ale ztratil po tom, co si vážně poranil koleno během zápasu.

Morgan má černý pás v judu a vede kurzy sebeobrany FBI. Před BAU působil v protibombové jednotce a sloužil i u chicagské policie. Před nástupem do BAU pracoval 18 měsíců jako tajný agent.

Sledujte Myšlenky zločince na Prima LOVE každou neděli ve 20.15.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.