Zlatý holky, Paris Hilton s Nicole, jdou dnes do nové série!

Reality show Zlatý holky dnes ve 8.20 pokračuje třetí řadou! Paris Hilton a Nicole Richie se totiž jen tak neokoukají. Budou zažívat nová dobrodružství, která "obyčejní" lidé berou jako denní rutinu. A holky nám dají zabrat...

Představte si, že se narodíte do nechutně bohatých poměrů. Neumíte si uvařit, nakoupit ani uklidit. Všechno za vás dělají sluhové. Takový život měla a má Paris Hilton, stejně jako její nejlepší kamarádka Nicole Richie. Pak vás s tou nejlepší kamarádkou pošlou na venkov. Místo návštěvy kosmetiky budete kydat hnůj... a poznávat obyčejný a jednoduchý život.

Proč jsou Zlaté holky tak fenomenální?

Jedním okem se podíváte na život, který jste si vždycky přáli. Holky jsou zavalené zlatem, kosmetičkami, služkami a peníze nepočítají. Mají naprosto všechno, co si dovedou představit (a to, co vy si ani představit neumíte). Jediná nevýhoda jejich životů jsou ti lační paparazzi za jejich patami, ale i to možná Paris Hilton s Nicole baví...

Holky zažívají každým dnem nové zkušenosti, které se svoji "lehkostí" (a berte to jako to správné synonymum) uchopí. Když dostanou za úkol uvařit, v kuchyni je to zkáza. Řídit autobus? Tlačit auto? Na všechno mají tyhle dvě slečny svoje vychytávky a deset nápadů, jak úkol obejít. Samozřejmě, že hlavně tyto nesplněné úkoly se v rodině, která je kdesi v Americe hostí, stanou problémem číslo jedna. Paris s Nicole těžko chápou souvislosti klasického života, a o to je to zábavnější!

Na zábavné zkušenosti opravdového života, které zažívají zámožné dědičky, se můžete těšit každý víkend ráno ve 8.20!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.