Seriály a filmy

21. července 2016 22:00

Petra Kloidová

Zemřela legenda z Chůvy k pohledání!

Herci z bláznivého sitcomu, který má v Čechách stále velkou oblíbenost, se musí smířit se smrtí jednoho z kolegů. Co se stalo?

Určitě si všichni pamatujeme na trochu ztřeštěnou babičku Yettu, která na všechno a všechny zapomíná. Herečka Ann Morgan Guilbert ve svých úctyhodných osmdesáti sedmi letech zemřela, to potvrdila její dcera. Ačkoliv si Guilbert zahrála v mnoha amerických seriálech a sitcomech, čeští diváci mohli znát právě díky roli senilní babičky, která sem tam přijde navštívit dům Fran.

S herečkou se rozloučili na sociálních sítích i hlavní hvězdy seriálu jako je Fran Drescher a také její seriálový manžel, představitel boháče Maxe Sheffielda, Charles Shaughnessy. Většina jejích bývalých hereckých kolegů vzpomíná na to, jak byla Ann Guilbert extrémně vtipná.

„Taková skvělá herečka! Děkuji ti, Annie. Děkuji ti za všechen smích. Doufám, že teď už je rozesmáváš tam nahoře v nebi,“ napsala Fran Drescher.

„Odpočívej v pokoji, Ann Guilbert. Děkuji ti za všechen smích a hezké okamžiky. Budeš mi chybět.,“ vyjádřil se na Twitteru i představitel Maxe Sheffielda.

Chůvu k pohledání uvidíte na Prima Love každý den v 15.15 a 19.45.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.