Zase ona! Když se potkáte s vaší noční můrou ze střední

Většina z nás si myslí, že noční můra ze střední skončí ve chvíli, kdy dostanete maturitní vysvědčení. Někdy se ale tyto noční můry mohou vrátit v jiném ohozu. To pochopí Kristen Bell v nedělní komedii Zase ona! na Prima Love.

Film Zase ona! vypráví o tom, jak vás někdy život uvede do situace, kdy musíte prověřit sama sebe. Jste stále ještě ta ustrašená dívka s rovnátky, o kterou kluci zakopnou maximálně ve chvíli, kdy potřebují opsat domácí úkol?

Oslava ženských filmových ikon

Před takovou zkoušku je postavena slavná představitelka seriálové detektivky Veronicy Mars. Kristen Bell však ve filmu Zase ona! není jedinou ženskou hvězdou. Potkáte tu i slavnou Sigourney Weaver, Jamie Lee Curtis a krasavici Betty White.

Marni (K. Bell) na střední škole zažívala peklo a svatba jejího bratra se mění v jeho pokračování. Bratrova nastávající je totiž Marnina největší rivalka, která jí připomíná hrůzy z minulosti. Setkání s jedinou osobou, kterou by Marni ráda navždy zapomněla, se stane soubojem mezi správnou holkou a jejím příšerným protějškem. A aby toho nebylo málo, objeví i Marnina maminka (Curtis) svojí noční můru ze střední (Weaver).

Kristen Bell právě září v americkém seriálu Boss a je v televizi častěji, než si myslíte. Její sebeironický humor totiž lidi baví.

Co o této herečce nevíte? Kristen Bell se rozhodla se svými fanoušky podělit o několik tajemství, které napsala do US Weekly.

1) Kristen si na střední vydělávala společně se svou nejlepší kamarádkou tak, že zpívali na pohřbech a svatbách.

2) Její rodina jí neřekne jinak než prostředním jmeném Annie.

3) Kristen miluje vaření.

4) Miluje všechny deskové hry.

5) Podle svých slov většinu energie vyplýtvá nad přemýšlením za co půjde na Halloween.

6) Miluje svou zahradu.

7) Herečkou je třeba i proto, že jí jde hrát lépe filmový/seriálový charakter než "hrát" sama sebe.

Povedený snímek Zase ona! uvidíte už v neděli ve 20.15 na Prima Love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.