Začínala s Douglasem, Cruisem nebo Hugh Grantem. A teď ji znáte z Myšlenek zločince!

Agentka Alex Blake v Myšlenkách zločince jednoznačně patří k výrazným rolím herečky Jeanne Tripplehorn. Než si dáte další díl, v němž se s kolegy vydá do Las Vegas, mrkněte na pár zajímavostí o charismatické herečce. Na kontě má totiž i několik filmových trháků, kde jí po boku stáli slavní herci.

Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Prima Love.

Začínala s Douglasem

Rodačka z Oklahomy s herectvím začínala na divadle a filmový debut si střihla chvíli před třicítkou, ale hned druhou filmovou roli dostala v kultovním snímku. Objevila se totiž ve vedlejší roli v slavném erotickém thrilleru Základní instinkt.

A rovnou si při tom střihla erotickou scénu s Michaelem Douglasem.

S Cruisem čelila mafiánům

V roce 1993 se Jeanne objevila v thrilleru Firma, kde jejím parťákem nebyl nikdo jiný než Tom Cruise. Jeanne v dramatu Sydneyho Pollacka o špinavém pozadí na první pohled prestižní právnické společnosti ztvárnila hlavní ženskou roli.

Jeanne tady byla opravdu v pozoruhodné herecké společnosti – kromě Cruise tu měli role třeba Ed Harris, Gene Hackman nebo Holly Hunter.

Objekt zájmu? Fešák Hugh!

A do třetice si dáme trochu ostrovní romantiky a humoru. Dalším fešákem totiž pro Jeanne v devadesátkách nebyl nikdo jiný než britský sex symbol Hugh Grant. S krásnou herečkou se v roce 1997 objevil ve slavné komedii Mickovy modré oči.

Jeanne si tu zahrála právě Hughovu vyvolenou, které však všechny vztahy ničí (vskutku) nepříjemní příbuzní.

Plavila se s Kevinem Costnerem

A skončíme výletem po vodě. Právě ta totiž pokryla zemi v postkapokalyptické záležitosti Vodní svět. Jeanne tu hraje osamělou matku s dcerou, kterou vezme v ochranu před piráty ještě osamělejší, leč drsný poutník v podání Kevina Costnera.

Co pohledává tým v Las Vegas?

A na závěr ochutnávka dalšího dílu Myšlenek zločince. V Los Angelese někdo zabil dvě ženy. A když se elitní agenti a agentky do města hazardu vypraví, dojde k další vraždě…

Jak pátrání dopadne?

To uvidíte už v pondělí od 20.15 na Prima Love v dalším dílu seriálu Myšlenky zločince.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.