Záchranka San Francisco: Rabbit odhalí své tajemství...

Seriál Záchranka San Fracisco odkrývá další příběhy hlavních aktérů. Záchranáři se na první pohled zdají neohrožení. Také že jsou. Fyzicky. Psychicky už je to horší...

Rabbit je toho zářným příkladem. Poté, co zažil autonehodu, z které vyvázl jen tak tak, věří, že je nesmrtelný. Ale i na něho došlo a musí chodit na povinná sezení k psycholožce. U psycholožky se konečně otevřel. Vzpomíná na trauma, které mu změnilo život.

Když mu bylo třináct, byl jeho otec opilý a spal v karavanu. Byl naštvaný, a tak si zapálil cigaretu, od které vznikl požár. Rabbit se snažil otce vzbudit, ale nešlo to. Jeho bezvládné tělo musel nechat ležet a utéct. Otec uhořel. Mezi Rabbitem a psycholožkou vzniká trochu podivné pouto. Jak se bude vyvíjet dál?

Akce, akce, akce

Na vrakovišti spadne muži na ruku auto. Rabbit letí k případu. A mladá dvojice Glenn s Nancy?

Ti jedou zachránit postřelenou ženu Valencii a muže s nožem v břiše. Budou řešit domácí násilí v praxi. Pár se pohádal a pak se porval. Nancy chce muži vyndat v sanitce nůž, ale lékařka Diana jí to zakáže. Muž v nemocnici zemře a Nancy je na Dianu naštvaná.

Kapitán Basra nabídne Boonovi, aby po něm nastoupil na jeho místo, až půjde za nějaký čas do penze. Večer Rabbit poví Nancy, co se mu v dětství přihodilo...

Přijme Boon nabídku? To uvidíte ve středu ve 23.30!

V novém seriálu San Francisco hraje i seriálová chůva z Dextera!

Podívejte se na sexy uniformy ze seriálu Záchranka San Francisco

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.