Seriály a filmy

16. července 2015 22:00

Petra Kloidová

Vztah Aleca Baldwina s mladší ženou vyřeší Holka z předměstí!

Nedělní romantika na Prima love ukáže jeden z dalších příběhů, které patří do života. Vztah staršího muže a mladší ženy není tak ojedinělý, jak se na první pohled zdá. Má svoje plusy a minusy. Alec Baldwin a Sarah Michelle Gellar vám to ve 20.15 předvedou v praxi.

Brett je začínající pomocná redaktorka v menším nakladatelství. Velmi se snaží a doufá, že bude brzy povýšena.

Bohužel se vymění vedení a postup je rázem v nedohlednu. Brett usoudí, že se musí seznámit s Archie Knoxem, známým a úspěšným editorem. Archie si jí opravdu všimne a pozve ji na večeři. Možná by rád i něco víc, ale Brett má přítele, který je momentálně v Evropě.

Starší, nebo mladší?

Myšlenku reálného přátelství muže a ženy tito dva podpoří. Jenže když se vrátí přítel Brett, je vidět, že v porovnání se zkušenostmi a elegancí o dost staršího Archieho je její přítel necharismatické dítě. Brett se s ním rozchází, nemají si co říct. Archie a Brett se stále více sbližují, až je z toho láska. Bohužel má Archie poměrně pestrou minulost... ale tady příběh nekončí, právě naopak.

Muž, který už má za sebou jednu minulost

Dvě nevydařená manželství, dceru, která s ním přes jeho snahu nekomunikuje, mnoho bývalých milenek, cukrovku... to všechno možná zdědíte s partnerem, který je o pár desítek let starší.

Jak se s tím Sarah Michelle Gellar popere? Ona však není jediná, kdo bude řešit velký věkový rozdíl...

Holku z předměstí uvidíte v neděli ve 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.