Vzdělávejte se s Gigoly, poznejte sexuální úchylky!

Sobotní večer je na Prima love ve znamení erotické reality show bez cenzury. Gigolové se setkávají s těmi nejtajnějšími přáními, které si umíte představit. Sexuální úchylky nevyjímaje. Znáte ty nejpodivnější? Pokračujeme ve vašem nezbytném vzdělávání.

Gigolové si tento díl dávají do těla v posilovně a baví se. Zdá se, že má Jimmy o své práci pochyby. Má spoustu rozdělaných projektů, které nedokončil. Rád by si koupil nějaké bydlení, protože žije v podnájmu. Potřebuje hotovost. Žádá o hypotéku, potřebuje asi 300 000 dolarů. Popisuje svou práci, která vynáší. Prokazatelný zdanitelný příjem však nemá. Nemá ani čím ručit, a tak jeho žádost končí v koši.

Brace přichází za Cindy, zdravotnickou estetičkou. Mladá dáma si chce užít bez závazků. Po chvíli povídání a popíjení dostane, co chtěla. Pak hrají nazí basketball a pokračují v dalším kole sexu.

Jimmy po odchodu z banky míří za klientkou, kadeřnicí Monet. Ničím ho nepřitahuje, takže se snaží přemoci... Marně. Svou práci ale odvede a Monet je spokojená.

Nejdivnější úchylky, u kterých zůstává rozum stát:

Algolagnii známe všichni. Je to úchylka, při které člověk potřebuje zažít a cítit bolest, aby se sexuálně uspokojil. Patří sem sadismus i masochismus. V podstatě nic nového, že?

Amaurofilie je opravdu zvláštní úchylka. Dotyčeného totiž vzrušují zásadně lidé, kteří jsou slepí.

Zatímco někteří se válejí v křoví, aby mohli mít sexuální zážitek podle jejich gusta, jiní to křoví potřebují, baby se vůbec vzrušili. Dendrofilie je perverze lidí, které vzrušují nejen křoví, ale i stromy. Takže romantická procházka v parku s dendrofilem může dostat úplně nový rozměr.

Dům v korunách stromů? To by Dendrofil nejspíš nepřežil:) Foto: Business Factory

Někteří spisovatelé tuto sexuální úchylky měli určitě. Nebudeme ukazovat, ale taková Lady Fuckingham na povídky Markýze De Sade musel být opravdu úděl erotografomaniaka. Ti milují psaní milostných dopisů ani ne tak kvůli uměleckému přetlaku, ale hlavně kvůli tomu, že je vzrušuje představa situace, o které píší.

Není žádným tajemstvím, že během vína si mezi sebou sdělujeme i nejextrémnější místa, kde jsme měli sex. Kostel patří společně se hřbitovem k těm, které jsou opravdu chvályhodné. Homilofilové se v každém případě nevzruší jindy, než při představě sexu během mše či jiného náboženského obřadu.

Formikofilie je úchylka odvozená z latinského formica - mravenec. Je to varianta zoofilie, kdy je však sexuální zájem soustředěný hlavně na drobné živočichy (šneci, hmyz, žáby, mravenci), s oblibou si je přikládají na tělo, hlavně na přirození.

Sledujte Gigoly a poznejte svět pozlátka na Prima love ve 23.25!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.