Vyhrajte s filmem Zůstaň se mnou knižní předlohu a kosmetiku!

18. září přichází do kin snímek Zůstaň se mnou a vy můžete na webu Prima love soutěžit o pět balíčků jeho knižní předlohy a kosmetiky Mary Kay at Play! Nenechte si to ujít!

S americkým snímkem Zůstaň se mnou, kde hraje teprve sedmnáctiletý filmový objev Chloë Grace Moretz, můžete soutěžit o pět balíčků knižní předlohy a kosmetiky Mary Kay at Play (Paletka očních stínů a Paletka lesků na rty).

Zůstaň se mnou

Sedmnáctiletá Mia má všechno, o čem kdy snila – úžasnou rodinu, milujícího přítele a právě ji přijali na prestižní hudební školu. Stojí však před vážným životním rozhodnutím:Bude následovat svůj sen o kariéře violoncellistky, nebo dá přednost své lásce a zůstane s milovaným Adamem? V jedno zimní ráno se však všechno změní – Mia ztratí milované rodiče i bratra. Najednou vidí samu sebe, jak leží na nemocniční posteli napojena na přístroje a před očima se jí odvíjí celý život. Vidí všechny své blízké a hlavně Adama, prosícího, aby se vrátila k němu. Včera řešila svou budoucnost, dnes stojí před jedinou osudovou otázkou: Zůstanu?

Podívejte se na trailer k snímku:

Co můžete vyhrát?

Kdo hraje hlavní postavu Miu ve snímku Zůstaň se mnou?

a) Chloë Grace Moretz

b) Jennifer Lopez

c) Kate Winslet

ODPOVÍDEJTE V TOMTO SOUTĚŽNÍM FORMULÁŘI

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.