Vyhrajte lístky na koncert Erasure se Sexem ve městě!

Milujete Erasure? Tak to je dobrý důvod proč soutěžit o 4 lístky na koncert této legendární kapely, který se uskuteční 15. listopadu 2011 od 20.00 v Incheba aréně.

Jestli navíc znáte seriál Sex ve městě, jste o další krůček k výhře blíž. Stačí jen správně odpovědět na otázku v herním formuláři a být 100. správně odpovídajícím.

Kromě vstupů na koncert se výherce osobně setká s kapelou, na koncert může pozvat své tři kamarády a společně se pak pobaví na after party, která se bude konat v Klubu Kostel (Kostel sv. Michaela archanděla), Michalská 29, Praha 1.

Tak neváhejte a zapojte všechny své kamarády – ten z nich, který vyhraje, může na tento exkluzivní hudební večer pozvat ostatní. Soutěž začíná v úterý 1. 11. a trvá do úterý 8. 11.

Více podrobností o soutěži najdete v herním řádu.

V soutěži vyhrála Kamila Brothánková.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.