Video z talentu: Viděli jste ulítlejšího tanečníka?

Talentová soutěž Amerika má talent pokračuje v objevování těch nejlepších talentů z celé Ameriky. Myslíte, že je to jako hledat jehlu v kupce sena? V Americe ne. A mimochodem, díky tomuto tanečníkovi dostal breakdance nový význam.

Tanečník a bezdomovec

Turf je bezdomovec. Je mu dvacet jedna let a žije ve slunné Kalifornii. Bezdomovcem se stal ve chvíli, kdy s ním jeho matce došla trpělivost. Nedokázal totiž myslet na nic jiného než na tanec, škola šla stranou, přítelkyně a přátelé také. Trávil hodiny tancem na ulici. V té době to bylo dobrovolně, dnes už nedobrovolně. A proto mu tak záleží na tom, aby v Americkém talentu vyhrál. Na to se ho ptal i porotce Howard Stern: „Pro tebe je tahle soutěž všechno, že? Je to vidět,“ odpověděl si sám.

Kalifornský král ulice

Když se na něj podíváte, je to kluk z Ameriky jako každý jiný. Jeho stylu se nikdo nevyrovná, jeho extrémní šlachovitost dává vlastnímu tanci další rozměr. Je extravagantní nejen oblečením, ale i svým výrazem a vášní pro to, co dělá. Turf je streetovou legendou, to o něm potvrzuje i jeho taneční protivník a zároveň kamarád Stepz.

Během celé soutěže je emočně napjatý jako struna. Nervy má jako nitky, emoce pracují a poteče hodně slz. Jako jednomu z mála soutěžících mu jde vysloveně o jeho život.

Podívejte se na jeho speciální styl, při kterém se budete chytat za hlavu, kousat si rty a doufat, že to všechno přežije:

Myslíte, že Turf vyhraje nad svým kamarádem a zároveň protivníkem v pořadu Amerika má talent? Opravdu neexistuje někdo s daleko lepším stylem? To uvidíte v pátek na Prima love od 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.