Video z rekapu VyVolených: Intimnosti a vodní bitva!

VyVolení stále pokračují! Pokud obyvatele vily nestíháte sledovat denně (protože každou hodinu se ve vile děje něco zajímavého), máme pro vás Denní rekapitulaci toho nejlepšího ve VyVolených!

O co jste přišli? VyVolení další noc doslova propařili! Zatímco Mirek už svůj opilecký obraz předvedl ve velkém tak, že jeho názory vydržel ve vile poslouchat málokdo, další obyvatelé vily pařili podle svých představ.

Vladko si na to vzal dokonce gumovou čepici. Jak je to napadlo? Předcházela tomu totiž zabijácká hra na pravdu! Je to všechno to, co jste raději neslyšeli. Závěr večera byl proto přesunut do koupelny, kde se udála vodní bitva.

Proběhla válka ve sprše!

Nejdříve začaly Nikol, Eva a Zdeňka, následně zatáhly do své hry Vladka i Ládíka! Vodní hrátky doprovázel neuvěřitelný křik všech zúčastněných.

NA VIDEO KOUPAČKY SE PODÍVEJTE TADY!

Obyvatelé Vily se také neustále sbližují a tvoří se nové vztahy, to uvidíte moc dobře v rekapitulaci:

A pokud jste nestihli rekapitulaci, podívejte se na ni teď:

To uvidíte v rekapitulaci dnes na Prima love od 21.20!

Sledujte život VyVolených online!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.