Seriály a filmy

13. listopadu 2013 08:00

Petra Kloidová

Video: Jak si herci Dallasu užívali legraci během natáčení?

Bobby v převleku Supermana, i to může být pozadí natáčení jednoho z nejfenomenálnějších seriálů vůbec. Herci a herečky se během natáčení opravdu bavili. Podívejte se na sestřihy jejich legrácek ve videu!

Seriál Dallas můžete sledovat každý všední den v 16.20 na Prima love. Jak je vidět, Patrick Duffy (Bobby Ewing) společně s představitelem Džejára, Larry Hagmanem, byli jedna veselá kopa. Přestože Dallas natáčeli několik měsíců v roce dvanáct až osmnáct hodin denně, legrácky je ani omylem neopustily.

Bobby Ewing miloval škádlení s Pamelou!

Největším showmanem byl určitě Patrick Duffy, který se kromě oblečení Supermana nebojí ani upírského vzhledu a viditelně miluje momenty překvapení. Podívejte se na kočkování Raye s Bobbym, Džejára, který si nalévá to nejlepší po atentátu na jeho osobu, a blonďatou Lucy, která byla bez milosti zlechtána.

Poslední díl Dallasu, který se natáčel dlouhých třináct let, byl se všemi hvězdami zakončen v roce 1991, a byl to první seriál, který povýšil tento žánr do vyšší třídy. Na řadu jeho dalších novinek se můžete podívat tady:

Dallas sledujte každý všední den na Prima love v 16.20!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.