Seriály a filmy

29. července 2014 22:00

Petra Kloidová

Ve středu se těšte na premiéru druhé série Sherlocka Holmese!

Ve středu na Prima love přivítáme další pokračování úspěšného seriálu Sherlock Holmes: Jak prosté. Každou středu ve 20.15 diváci uvidí premiéru druhé serie kriminálního seriálu. Budeme odkrývat další vraždy, ale i tajemství slečny Watsonové!

Geniální podivín Sherlock Holmes (Johnny Lee Miller) a jeho věrná partnerka, doktorka Watsonová (Lucy Liu), pokračují ve vyšetřování zvlášť zapeklitých případů. Policejní kapitán Tobias „Toby“ Gregson (Aidan Quinn) a detektiv Marcus Bell (Jon Michael Hill) jejich pomoc vítají. Aspoň většinou.

Ve druhé sérii se dvojice neobvyklých, ale o to schopnějších vyšetřovatelů zaplete s precizně vypočítanou vraždou známého matematika, únikem tajných informací, mrtvým příznivcem S&M, temným podsvětím mafie, miliardářem se zabitou snoubenkou nebo tělem napěchovaným v sudu.

Sherlock dříve závislý na drogách se teď nechce vzdát Watsonové, a tak ji navíc začal učit detektivnímu řemeslu. Druhá řada seriálu Sherlock Holmes: Jak prosté zároveň poodhalí roušku tajemství o tom, proč se dříve uznávaná chiruržka dočkala vykopnutí ze zdravotnictví. „Podle mě je skvělé, že se s tím svěří právě Sherlockovi a že se diváci konečně dozvědí něco víc, protože Watsonová nebývá zrovna otevřená,“ říká Lucy Liu.

Kromě toho se dvojice dostane do Londýna a na scéně se poprvé objeví Sherlockův starší bratr Mycroft, který se – aspoň podle Sherlocka – naschvál snaží dostat Watsonovou do postele.

Podívejte se na Sherlocka Holmese: Jak prosté už tuto středu ve 20.15 na Prima love!

Poznejte osudovou ženu Sherlocka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.