Ve středečním Sherlockovi se objeví herecký host z Dáběl nosí Pradu!

Třetí nový případ pro Sherlocka, Kitty a Joan. A jedna známá tvář navrch! Populární seriál ve středu okoření herec Rich Sommer. Zahrál si tu matematika Harlana Empla, který se objevil už v druhé řadě. Připomeňte si, kde jste obrýleného rodáka z Ohia mohli ještě vidět!

Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20:15 na Prima Love.

Týpek z reklamky

Patrně největším hereckým zářezem Riche Sommera je jednoznačně Harry Crane. Zaměstnanec reklamní agentury na Manhattanu v seriálové hitovce Mad Men. S Harrym Rich, vlastním jménem Richard Olen Sommer II, “strávil” spoustu času. V Mad Men totiž účinkoval od počátku natáčení, tedy roku 2007, až do letošního roku.

Pro špetku pobavení mrkněte na jednu z jeho seriálových retro vizáží:

Richard Sommers - Mad man

A tady je Richard v 2. díle 2. řady seriálu Jak prosté:

Ďábel nosí Pradu

Nicméně ještě před “Mad Meny” si Rich tak trochu potykal se stříbrným plátnem, neboť se objevil jako sympatický kamarád zaneprázdněné Anne Hathaway v komediální hitovce Ďábel nosí Pradu.

Před třemi lety si zas po boku Jenny Fischer a Malin Akerman zahrál v romantickém snímku Giant Mechanical Man. V roce 2016 pak uvidí světlo světa politické drama LBJ, kde si Sommer střihne po boku Woodyho Harrelsona.

Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20:15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.