Ve službách FBI: Představitelka Nealovy Kate má české kořeny!

Velice důležitou osobou v životě bývalého podvodníka Neala je krásná Kate. Než si dáte další díl s charismatickým hrdinou v hlavní roli, mrkněte se na pár zajímavostí o její představitelce Alexandře Daddario. Další díl seriálu Ve službách FBI si můžete pustit ve středu od 20.15 na Prima Love.

Evropské kořeny

Rodilá Newyorčanka pochází z právnické rodiny – její otec, prokurátor Richard Daddario, byl dokonce šéfem protiteroristické jednotky při newyorské policii. Dědeček se zas věnoval vysoké politice. Jak už jméno napovídá, v rodokmenu krásné tmavovlásky jsou italští předci – zároveň má však kořeny také v Anglii, Irsku a českých zemích!

Dcera bohyně

Svou hereckou kariéru Alexandra odstartovala v 16 letech rolí v soap opeře All My Children, kde však naštěstí neskončila na 10 let, ale odehrála si “jen” kolem 40 epizod. Předtím, než zakotvila Ve službách FBI, si střihla roličky v dalších různých seriálech (Rodina Sopránů, Právo a pořádek, Polda z Marsu) nebo třeba nezávislé záležitosti Hořká krajina režírované Ethanem Hawkem.

Výrazná filmová role přišla až v roce 2010 – tehdy totiž ztvárnila Annabeth, dceru bohyně Athény, ve fantasy blockbusteru Percy Jackson: Zloděj blesku a později se objevila i v pokračování. V roce 2011 si zahrála hlavní roli v hororu Bereavement, objevila se i ve dvou epizodách seriálu Nová holka či seriálu American Horror Story: Hotel. A pamatovat si ji můžete i jako milenku Woodyho Harrelsona v drsném detektivním seriálu Temný případ.

Co se dalších zářezů týče, tak v blízké budoucnosti půjde Alexandra na stříbrném plátně do plavek… Daddario se totiž stane členkou týmu Pobřežní hlídky! Ve filmu si zahraje Summer Quinn, kterou v původním seriálu ztvárnila blonďatá Nicole Eggert.

Kráska z videoklipu

Alexandra si před pár lety střihla i spolupráci s kapelou Imagine Dragons. V jejích hlubokých očích se topili fanoušci kapely díky videoklipu k písni Radioactive.

Další díl seriálu Ve službách FBI uvidíte ve středu od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.