Ve Sběratelích kostí si zahraje hvězda Melrose Place a Super drbny

Nová velká výzva pro Kůstku a Boothe! Excelentní patoložce nedají spát informace od nepřítele a zloducha Christopha Pelanta. A čeká ji další velký a neobvyklý případ. Další díl seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý ve 20.15 na Prima love.

Sériová vražedkyně

Ve 4. díle této řady geniální zločinec Pelant Kůstce prozradil, že existuje vražedkyně s přezdívkou Ghost Killer, která má na svědomí řadu životů. Záhadná žena se pro Temperance Brennan stává posedlostí. Zvláště když se na jejím a Boothově prahu objeví krabice s ostatky dívky Lany Brewster. Dívka zmizela před lety a byla zavražděna. Temperance je přesvědčená, že má vraždu na svědomí právě Ghost Killer. Tím spíš, že u ostatků Lany je nalezen vzkaz – Kůstka a Booth mají zjistit, jak dotyčná zemřela.

Slavná herečka

Aktuální díl má však krom stálých herců a poutavého příběhu i další lákadlo. Zahrála si v něm Kelly Rutherford, herečka, kterou si můžete pamatovat třeba ze seriálového trháku 90. let Melrose Place, kde ztvárnila postavu Megan Lewis.

Jejím dalším významným zářezem byla také role Lily van der Woodsen v dalším populárním seriálu Super drbna a objevila se také ve třetím dílu hororu Vřískot. Co se týče osobního života herečky, která koncem loňského roku oslavila 46. narozeniny, je maminkou dvou dětí, syna Hermése a dcerky Heleny, a má za sebou dvě nevydařená manželství.

Jakou roli jí svěřili tvůrci seriálu Sběratelé kostí? A dostanou Kůstka a Booth sériovou vražedkyni?

Uvidíte v úterý ve 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.