Seriály a filmy

10. listopadu 2014 08:00

Petra Kloidová

Ve Fantastických dortech upečou svatební dorty na téma pohádka

Zatímco romantické vztahy trvají vždy jen určitou dobu, svatby mohou být pohádkové od začátku až do konce. Na to sází reality show Fantastické dorty, které mají dnes téma pohádkové svatební dorty. Podívejte se na ty nejkrásnější.

Reality show Fantastické dorty má vždy jasná pravidla. O výhru 10 000 dolarů se ucházejí tři soutěžící, kteří dostanou stejné zadání.

Trojici soutěžících čeká zajímavé téma – pohádkový svatební dort. Na jeho vytvoření mají pouze 9 hodin a uspět musí jak před porotou, tak před bratrancem ženicha. Vítězný dort získá svému tvůrci 10 000 dolarů a bude odhalen na svatbě před 500 hosty. Soutěžícími budou tentokrát Martha – již jednou vítězka Fantastických dortů, Amelia a Julie – velmi úspěšná a světoznámá učitelka dortových dekorací. Italsko-irský pár si žádá třpytivý dort, nevěsta totiž miluje šperky.

Velmi rychle jsou tu první návrhy. Nejprve vznikají základní tvary dortů, podstavce a podpěrné konstrukce. Spodní díl dortu Amelie má téměř 100 kg a ona ho se svým ženským týmem musí nasadit na podstavec – to jim nakonec zabere půl hodiny! To už jsou tu ale porotci v tradiční tříčlenné sestavě, kteří nachystali soutěž zručnosti. Během 15 minut musí trojice dam nazdobit krémem několikapatrový dort. Limit je neúprosný a všechny to zvládají jen tak tak. V nabité konkurenci pak nejlépe dopadá nováček Amelia. Ta přiděluje nedobrovolnou půlhodinovou pauzu Marthě.

Podívejte se na svatební pohádkové dorty, u kterých soutěžící mohli hledat inspiraci:

Podobné články

Další sladké dorty a hlavně RECEPTY si můžete užít v novém primáckém časopise Prima FRESH, který vychází už tuto středu 12. listopadu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.