Ve čtvrtek uvidíte premiéru seriálu Dva muži zákona!

Jsou to dva vyšetřovatelé a oba dva naprosto odlišní. Třaskavou plochu mezi nimi můžete sledovat premiérově už od čtvrtka na Prima love ve 23:00. Nenechte si ujít nový německý seriál, který je v Německu fenoménem!

Neokoukaný nový akční krimi seriál kombinuje napětí s humorem i vzrušením a při tom vychází z bohaté tradice subžánru „buddy movies“. Dvojice hlavních hrdinů detektivů by typicky nemohla být rozdílnější. Rodinný typ Markus (Jörg Schüttauf) se řídí pravidly a kvůli manželce a dětem se snaží vyhýbat nebezpečí. Jenže Carl (Dominic Boeer) je tak trochu šílený a do akce se vrhá zásadně po hlavě. Navzdory odlišnému pohledu na věc jsou ti dva výborní parťáci a ještě lepší přátelé.

Díky tomu se jim daří zatočit s padouchy, ať už jsou jejich zločiny sebepromyšlenější. Během devíti epizod čekají na Markuse a Carla sériový vrah zaměstnanců charity, ruská mafie, pašerák zbraní, zloději aut, drsní motorkáři, zákeřné žhářství, mrtvoly prošpikované lukostřeleckými šípy i to zdaleka nejnebezpečnější – vlastní osobní problémy.

Dva muži zákona – povedená dvojka

Seriál se stal nejsledovanějším pořadem německé televize!

První díl seriálu Dva muži zákona vznikl už v roce 2010. Má devadesátiminutovou délku celovečerního filmu a stal se nejsledovanějším pořadem ve vysílání televize RTL. Následujících osm epizod mělo premiéru o dva roky později.

Postavy dvou rozdílných detektivů, kteří se dohadují a škádlí při každé příležitosti, ale přesto jsou nejlepšími kámoši, představují naprostou filmovou klasiku. Mezi nejslavnější „příbuzné“ Markuse a Carla patří hrdinové Smrtonosné zbraně, Křižovatky smrti nebo Mizerové.

Sledujte nový seriál Dva muži zákona ve čtvrtek ve 23:00 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.