Vánoční jarmark

Chcete se odměnit příjemným předvánočním setkáním na sedmém Jarmarku OnaDnes.cz, ke kterému se letos poprvé přidala i Prima love?

Přijďte s námi prodávat a nakupovat v dobročinném bazárku o stříbrné neděli 16. 12. do Průmyslového paláce v pražských Holešovicích.

Tradiční bazárek oblečení, bot, doplňků i dětských věcí začíná v rámci Vánočních trhů Incheba v 8.30 a potrvá do 16.00. Prodávat se bude především v levém křídle paláce. Čeho se vzdáte a neprodáte, to si odveze Diakonie Broumov. Ve střední hale najdete posezení u kávy Starbucks a také Alíkův dětský koutek.

Nadace Terezy Maxové

Svůj stánek tu opět bude mít Nadace Terezy Maxové dětem, které – jako pokaždé – věnujeme dobrovolný výtěžek z akce. Nadaci můžete přispět také koupí některého z výrobků dětí z dětských domovů.

Moderátorka má pro vás připraveny soutěže o zajímavé ceny i velkou tombolu. Zatančí vám František Šimčík, chlapec z dětského domova, na jehož studia na taneční konzervatoři jste přispívali na posledním zářijovém Jarmarku. (Více o minulém Jarmarku čtěte ZDE) K vánoční atmosféře přispěje pěvecký sbor Cancioneta Praga.

Pár svých kousků do dražby již tradičně pošle topmodelka Tereza Maxová, potkáte se tu s herečkou Michaelou Maurerovou, která bazárky miluje, moderátorkou TOP STAR Love Martinou Gavriely nebo vítězkou reality show Nelou Slovákovou. I ony přinesou něco na prodej.

Kapacita prodeje je vyčerpána, registrace skončila

Zaregistrovaní prodejci budou mít k dispozici 375 stolů. V případě potřeby si můžete vzít vlastní stojan. Parkování přímo v areálu pro vás zajistíme. Kapacita prodávajících je naplněna, prosíme, již se nehlaste. V případě, že se do konání Jarmarku někteří z vás odhlásí, oslovíme další zájemce.

Foto: Petr Topič, MAFRA

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.