V úterý uvidíte premiérové Sběratelé kostí. Co vás čeká?

První díl bude stát za to! Je totiž napumpován pořádnou dávkou napětí. Scénáristé prostě desítku odpálili ve velkém stylu. Nepropásněte ho! Začátek premiérové 10. řady seriálu Sběratelé kostí v úterý od 20:15 na Prima Love.

Co vás čeká v desáté řadě Sběratelů kostí ve zkratce? Bude drama i nový fešák.

Dostat Bootha z basy

Hustě ostatně končila už devátá řada, kdy se (nejen) Seeley Booth nevědomky připletl k velké, nebezpečné hře, jejíž aktéři se neštítí vydírání ani vraždy. Booth skončil ve vězeňské cele, ovšem to by to nebyla brilantní Temperance, aby mu nepomohla ven. A všichni se tak vydají vstříc dalšímu pátrání a hned několika přelomovým okamžikům.

Kdo potěší vaše oko?

Hned v úvodu řady totiž čeká neokoukaná tvář! Mladý agent Andrew Aubrey má pěkné nejen iniciály, ostatně posuďte sami:

Aubreyho, který zapluje mezi partu hlavních hrdinů, ztvárnil americký herec John Boyd. Pohledný třicátník v seriálové branži není žádným nováčkem. Ovšem právě postava vtipného, inteligentního, byť chvílemi trošku arogantního Boothova podřízeného je pro něj patrně jednou z největších příležitostí. A pozor! Tenhle chlápek má bolavé tajemství.

Boyda, který pochází z herecké rodiny, si můžete pamatovat třeba jako analytika Arlo Glasse z finální 8. řady 24 hodin.. S Kieferem Sutherlandem později spolupracoval na seriálu Doteky osudu a objevil se i v oscarovém snímku Bena Afflecka Argo.

Nervydrásající finále

Léčky na bachaře a nový hrdina však nejsou jediným překvapením 10. řady. Buďte ve střehu, blíží se jeden velký zlom…

Co to bude?

Uvidíte v úterý od 20:15 v premiérové řadě seriálu Sběratelé kostí na Prima Love.

- nov

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.