V sobotu večer budete na Love hledat Nezvěstného milence

Páteční večer bude na Prima love ve znamení thrilleru Nezvěstný milenec. Půvabná Claudie odjela do Řecka se svým synem, s sebou si veze i svého přítele, o kterém si však ještě není úplně jistá, jestli bude tím správným otcem a partnerem pro život. Osud ji však překvapí daleko hůře...

Na Prima Love v sobotu ve 20:15 uvidíte film Nezvěstný milenec. Co můžete čekat?

Zjistíte, jak důležitá je role matky a partnerky. Hlavní hrdinka filmu chce svému dítku dopřát dobrého otce, ale sobě i skvělého partnera. To všechno si žádá pořádné přemýšlení.

Zjistíte, jak důležitá je důvěra v partnerství. Claudie nevěří svému příteli, už když se v partnerství objeví první mráček - její přítel Thomas má totiž nebezpečně pohlednou kamarádku.

Brunetka Claudie odcestuje poprvé v životě pryč ze země. Její cíl je Řecko, kam jede i se svým synem a přítelem Thomasem. Je to poprvé, co spolu někam cestují, a tak je Claudia jako na jehlách, jak se Thomas zhostí úlohy náhradního otce.

Timmy a Thomas spolu sice dobře vycházejí, ale Claudia si není moc jistá, zda je její přítel dostatečně zralý na rodičovství. Zpočátku vše vypadá ideálně – ubytování, počasí, nálada… První vztahové mráčky se na obzoru však přijdou v momentě, kdy se na scéně objeví Thomasova krásná kamarádka Magdalena a její svérázní bratři. Mezi Claudií, která nedokáže skrýt žárlivost, a zmateným Thomasem se večer strhne hádka. On ji totiž už poněkolikáté požádá o ruku, a ona ho opět bez adekvátního vysvětlení odmítne. Nahněvaný mladík odejde z hotelu a zmizí beze stopy.

Claudia je zpočátku mírně vyvedená z míry, pak zklamaná a rozzlobená, poté vyděšená a nakonec zoufalá. Že by ji Thomas jen tak bez vysvětlení nechal první společnou noc na dovolené samotnou s Timmym a šel za Magdalenou? Tomu zkrátka nechce věřit, policie však bohužel ano a odmítne se zmiznutím jejího přítele dále zaobírat. Jenže Claudia se neumí zbavit neodbytného podezření, že ji kdosi sleduje, a když potom záhadně z hotelového pokoje zmizí všechny Thomasovy věci, rozhodne se pátrat po příteli na vlastní pěst. Na pomoc jí z Německa přiletí Thomasova matka Marlies, která jeho zmizení nebere na lehkou váhu a postoj policie považuje za trestuhodně nezodpovědný....

Ale co se opravdu s Thomasem stalo? To se dozvíte na Prima love v pátek ve 20:15.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.