V sobotu uvidíte Ďábelskou ošetřovatelku. Máme pro vás 5 filmových ďáblů

Dáběl, opak Boha, opak dobra, ucelené zlo. To jsou konotace, na které si vzpomenete během sledování sobotní Dábělské ošetřovatelky na Primě LOVE. A pokud vás téma "Dáběl" zajímá, máme pro vás pár dobrých filmových tipů.

Co uvidíte v sobotní večer? Prima LOVE každou sobotu představuje jeden z příběhů ze života, který se mohl stát vám, vašim nejbližším, nebo úplně cizím lidem. Zkrátka, nebudeme se honit za nezničitelnými roboty, neznámými bytostmi z vesmíru, když máme na světě svých starostí a démonů dost a dost.

To uvidíte i v kanadském thrilleru Ďábelská ošetřovatelka tuto sobotu ve 20.15 na Primě LOVE, protože ne každá zdravotní ošetřovatelka je zárukou dobré péče. Některé z nich jsou zárukou jisté smrti…

Pokud vás ďábelské téma fascinuje, vězte, že ve filmech uvidíte několik jeho zpodobnění. Začneme odlehčeně, abysme se mohly dostat až k temné filmové tvorbě.

1) Dáběl nosí Pradu

V tomto případě je jasným ďáblem módní ikona, Anna Wintour, kterou zdatně zahrála Marylin Streep. Anna se netají tím, že v její redakci nesmí nosit nikdo větší velikost než č. 36 a její požadavky neznají slovo "nemožné".

2) Smlouva s ďáblem

Když se podíváte na bývalou životní partnerku Hugh Granta, dokonale prozumíte tomu, proč si ji režisér komedie z roku 2000 vybral pro roli ďábla. Tato sexy ďáblice si vybere za svou oběť nešťastně zamilovaného ňoumu (Brandon Frazer) a dá mu pekelně dobrou nabídku...

3) Ďáblův advokát

Není zcela jasné, kdo ďáblem v oceňovaném thrilleru vlastně je. Je to chamtivý právník Keanu Reeves, nebo jeho nadřízený (chtělo by se napsat božský) Al Pacino? Jedno je jisté, neomezená moc v každém člověku vytváří jeho osobního ďábla...

4) Konec světa

Akční horor s Arnoldem Schwarzeneggerem, který na vlastní oči (a pěsti) poznává, zač je toho loket. S koncem tisíciletí se v New Yorku objeví samotný Satan. Pokud se mu podaří s pečlivě vybranou ženou zplodit Antikrista, nastane skutečný Konec světa. Dobro i zlo ztratí svůj význam a věčná temnota pohltí lidstvo. Ďábelsky dokonalé plány ovšem nečekaně zhatí bývalý detektiv Jericho Cane.

5) Vymítač ďábla

Nejslavnější horor vůbec spatřil světlo světa v roce 1973 a zachycuje situaci, kdy ďábel vstoupí do těla dvanáctileté holčičky. V ten moment nastupuje kněz a Vymítač ďábla. Nevíme, co je strašidelnější, jestli to, že mistr hororu Stephen King si o filmu myslí, že je to výpověď o generační krizi, nebo to, že příběh se skutečně stal...

Sledujte Ďábelskou ošetřovatelku tuto sobotu na Primě LOVE ve 20.15!

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.