V pátek odkryjete Tajemství rodinného sídla!

V sobotu večer si sedněte do svých pohovek a těšte se na film plný mystiky. V sobotu ve 20.15 si s Primou love můžete zavařit mozkové závity s mystickým filmem Tajemství rodinného sídla.

Podívejte se s námi na dramatický snímek! O čem film je? Není to žádné objevné téma, protože budeme objevovat zaprášenou minulost starého domu. Manželé Nikki a George přijíždějí do rodinného sídla na ostrůvku poblíž Bostonu, aby zařídili pohřeb Georgeova otce. George chce právě zděděný dům na ostrově prodat. Všichni lidé z okolí totiž věří, že v domě straší…

Minulost, která je bolestivě krvavá

Malířka Nikki a makléř George Wickershamovi přijíždějí do rodinného sídla na ostrůvku poblíž Bostonu, aby zařídili pohřeb Georgeova otce, který v domě nešťastnou náhodou zemřel. George chce nemovitost prodat, ale Nikki nové prostředí inspiruje k tvorbě. Všichni lidé z okolí totiž věří, že v domě, který postavil v roce 1840 přepravní magnát a obchodník Jebidiah Wickersham, straší. Muži z rodiny umírají právě zde, nikde jinde. Georgeův dědeček se zastřelil poté, co ho pronásledoval duch nějaké ženy. Na domě Wickershamů leží kletba, muži mají vymírat tak dlouho, dokud rod nevyhyne. Když si Nikki prohlíží portrét Jebidiaha, zjistí, že má na sobě brož, kterou dostala od George k výročí svatby.

Poblíž domu Nikki objeví zahradnický domek, v němž dříve bydlelo služebnictvo, a v něm tajnou strašidelnou místnost, která vypadá jako cela. S přáteli se rozhodne domek zrekonstruovat na penzion a centrum pro studentky výtvarného umění a pořádat pro ně kurzy. Když jim o víkendu pomáhá George, zřítí se s ním žebřík. Upadne do kómatu. Nikki si prohlíží fotografie z domu a na jedné spatří stín ducha v zrcadle.

V tajné místnosti odhalí ve zdi úkryt a v něm negativ na skle a kufřík s deníkem z 19. století. Dozví se z něj, že Jebediah byl původně lodním kapitánem a obchodoval s otroky. Zamiloval se do africké princezny Kimmiky, ta ho však odmítala, a proto ji držel v místnosti v zahradním domku. Když se o Kimmice dozvěděla jeho žena, Jebidiah musel svou lásku zabít...

Sledujte Tajemství rodinného domu na Prima love tuto sobotu ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.