V pátek na Prima love bude utíkat Podezřelá!

Prima love uvádí v pátek příběhy ze života! Tentokrát se podíváme na typický ženský boj. Víte, že ženy umí být dokonce daleko vynalézavější, co se týká pomsty? To uvidíte v pátek na Prima love ve filmu Podezřelá.

Pomsta za nevěru

Když se nepohodnou dva přátelé silnějšího pohlaví, řešení mají hned. Pár pěstí vyčistí vzduch. Kamarádky to mají o něco složitější. Většinou se rozhodnou pro intriky. Ne však skupina přítelkyň, která se rozhodne pomstít spolužačce, která jedné z nich svedla přítele. Odvezou ji na opuštěné místo za městem a tam ji řádně postraší. Jenže plán pomsty se zvrtne a dívka přijde o život…

V sobotu večer uvidíte, že ve chvíli, kdy jde opravdu do tuhého (a vás obviní z vraždy), se vaši nejbližší dokážou proměnit v někoho, koho vůbec neznáte. V nouzi poznáš přítele, jak se tak říká. Kdo bude Podezřelou? To uvidíte na Prima love v pátek ve 20:15!

Ženská Pomsta v seriálu

Pomsta žen by vydala na několik scénářů. Ten nejúspěšnější z amerického Hollywoodu se zabývá pomstou mladé dívky, chladné Emily, která chystá odplatu za zpackaný život svého otce. Tomu zničila život americká smetánka z Hampton´s.

Emily je rozhodnuta jít s chladnou hlavou za svým cílem. Zbaví se všech lidí, kteří poslali ke dnu jejího otce.

Jenže do plánu jí tak trochu zasáhla láska. Pokud vás zajímají intriky, ale i chladné uvažování Emily, asi jste seriál Pomsta, který jsme dávali na Prima love, sledovali. V Americe těší obrovskému zájmu publika. Ženských pomst jste si však mohli všimnout i v Sexu ve městě nebo v Super Drbně. Tam nejvíce excelovala Blair Waldorf, která společně s Chuckem ovládala celý Upper East Side.

Vzpomeňte si jen na to, v jak krásných šatech chodila po Manhattanu:

XOXO

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.