V novém seriálu Záchranka San Francisco se objeví i Dexterova chůva

Prima love ve středu uvede nový seriál. O napětí nebude nouze. A pokud na středu nebudete mít žádné rande, nebojte. Sexy záchranáři a záchranářky vám večer stoprocentně vylepší..

Další seriál o záchranářích, říkáte si. Seriál o lidech v nebezpečí a o záchranném týmu, jehož členové se navzájem podporují, už bylo natočeno mnoho. Záchranka San Francisco je důkaz, že to jde dělat i invenčně.

V týmu plném obyčejných, ale různorodých hrdinů nechybí otec od rodiny, odhodlaná bojovnice, věčný rebel, který si myslí, že nemůže zemřít, ani válečná veteránka. Jsou to ti nejlepší z nejlepších a záchrana životů je pro ně každodenní realitou.

V San Francisku dojde každý den k více než dvěma stům výjezdům záchranné služby

Záchranku San Francisco vytvořil uznávaný producent a režisér Peter Berg, který bodoval s filmy Světla páteční noci, Království nebo Bitevní loď. Záchranka San Francisco se dočkala 18 výjimečně originálních epizod, které se vymykají z obvyklých schémat seriálů o doktorech, hasičích nebo policistech. Místo aby rozebírala následky, vtáhne vás hned od začátku do nebezpečí. Kamera jde za zraněnými jen těsně za vstup do nemocnice, ale hrdinné záchranáře sleduje přímo v akci. Děj se soustředí výhradně na ně. Díky tomu je o to napínavější a osobní problémy hlavních hrdinů jsou dramatičtější.

V seriálu se objeví i protřelá herečka Aimee Garcia (Marisa Benez), která září i v seriálech jako Dexter a Vegas.

Nenechte si ujít adrenalinovou zápletku v novém seriálu Záchranka San Francisco již ve středu od 23.30!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.