V neděli si užijte pokračování Muže od Sněžné řeky. Na Prima love!

Romantický příběh s Kirkem Douglasem Muž od Sněžné řeky jste mohli vidět minulou neděli na Prima love. Tuto neděli si užijte krásy přírody a životní příběhy v jeho pokračování: Návrat ke Sněžné řece.

Po třech letech, kdy Kirk Douglas jako kovboj dával dohromady stádo koní, aby měl něco do začátku, se vrací domů. Tam se ale mezitím hodně změnilo. Jeho snoubenka Jessica se má provdat za nafoukaného syna bohatého bankéře a Jim je rozhodnut o ni i o přízeň svých sousedů bojovat. Vězte, že to bude boj pravých mužů...

Cestování si vybralo svou daň

Tři roky se Jim Craig toulal po světě. Tři roky neviděl své milované hory, kde se mezitím jeho jméno stalo legendou. O jeho odvážné jízdě si vyprávěli mladí i staří. Muž od Sněžné řeky se pro mnohé z nich stal hrdinou a nedostižným vzorem. Teď se vrací domů.

Jako starší, vyzrálejší, zkušenější, se stádem koní, které by se mohlo stát základem jeho příštího bohatství a hlavně důvodem k tomu mít úspěch u rodičů jeho snoubenky. Jenomže návrat vypadá trochu jinak, než si představoval. Nikdo – dokonce ani jeho milovaná Jessica – tady na něj nečeká s otevřenou náručí. Co se stalo během těch tří let? To si Kirk nedovede ani představit.

Mnozí mu dávají otevřeně najevo, že tu není vítán. Ani jeho kraj už není, co býval. Bohatí farmáři z údolí dělají, co je v jejich silách, aby se tohoto nádherného koutu světa zmocnili. Jim ví, že sem patří. Jeho místo je tady a nikde jinde. Jenomže dokázat to světu – a zejména té, na níž mu záleží nejvíc – nebude nic snadného.

Jak vše dopadne? Jak se Kirk Douglas popere s nepříznivým návratem domů?

To uvidíte na Prima love ve 20:15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.