V neděli na Prima love uvidíte krásnou Rory z Gilmorových děvčat v pohádce!

Není novinkou, že Gilmorovy děvčata, kde se proslavila Alexis Bledel, se právě teď na pár epizod po letech vrátí. A vy se na představitelku Rory můžete v neděli podívat na Prima love ve 20.15 v romantickém snímku Tajemství nesmrtelných.

Gilmor's Girls Reunion. Takový je název oblíbeného amerického seriálu, jenž se na pár epizod toto léto vrátí na obrazovky amerických diváků. Společnost Netflix nahnala většinu herců, na které koukal šest let celý svět, aby pokračovali v příbězích svých postav. V jaké fázi života je asi teď roztomilá Rory? A je Lorelai ještě s majitelem bistra Lukem? To jsou otázky, které pálí každého fandu seriálu.

Lovení světlušek a snový svět

V neděli si na Prima Love můžete zkrátit čekání s Alexis Bledel jako dospívající Winnie Fosterovou, kterou tyranizuje matka. Snaží se z ní vychovat opravdovou dámu, ale Alexis se nejraději pohybuje ve svém snovém světě nebo v divoké přírodě, kde tráví čas tak, že loví světlušky.

Toulky v lesích pro něžnou Alexis znamenají hlavně útěk. Na jednom ze svých výletů se potká s mužem, který je krásný a velice záhadný. Jess Tuck se nepodobá nikomu, s nímž se Alexis doposud setkala. A on ji představí své milující rodině, která dívku přijme mezi sebe. Alexis totiž musí utéct od své rodiny, protože matka ji chce poslat na internátní školu.

Tuck je charismatický a tajemný muž a Alexis pro něj zahoří láskou. On jí na oplátku odkryje mocné tajemství, které navždy změní její život.

Co se vám bude líbit?

Snová atmosféra filmu a krása Alexis Bledel.

Téma věčného života, který spojením s láskou dostává nový rozměr.

Nečekaná pointa filmu, jež vás mile překvapí a donutí přemýšlet!

V neděli se podívejte na krásnou atmosféru filmu Tajemství nesmrtelných na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.