Seriály a filmy

27. listopadu 2016 22:00

Petra Kloidová

V Myšlenkách zločince se objeví nejlepší kamarád Castla na zabití!

V opravdu velkém stylu bude závěr deváté řady Myšlenek zločince. Dojde hned na několik zvratů a 23. díl okoření také sexy hostující hvězda. Co agenty čeká a nemine? Další díl seriálu Myšlenky zločince uvidíte v pondělí od 20.15 na Primě LOVE.

Kdo dořeší krvavý příběh?

Tak zaprvé musí Hotchner a spol. dořešit případ z minulého týdne. Tým totiž vyrazil do Texasu řešit vraždy prostitutek. Zdálo se, že vraždí náboženský fanatik a ke konci šlo opravdu do tuhého – Morgan a Reid spadli do pěkné kaše. A ačkoliv agenti kněze podezřelého z vraždění zastřelili, je jasné, že na pachatele ještě nekápli. Suma sumárum: Tentokrát teprve přituhne! Vývoj událostí bude natolik dramatický, že to dovede k rezignaci a totální změně životního stylu i jednu z hlavních postav!

Do seriálu naskočí sexy týpek z Battlestar Galactiky

Než zjistíte, kdo to bude, mrkněte na hostující star, která okoření pondělní díl! Těšit se můžete na fešáka Michaela Trucca. V současnosti šestačtyřicetiletý Kaliforňan se proslavil jako Samuel T. Anders, tragický hrdina sci-fi seriálu Battlestar Galactica, a pamatovat si ho můžete také jako Nicka Podaruttiho z další seriálové hitovky Jak jsem poznal vaši matku. Mimochodem Michael se dostal k herectví docela kuriózní cestou.

Ochrnutí na silnici

Původně totiž studoval kriminalistiku a herecké kurzy si vzal jen tak bokem… Šly mu ale tak dobře, že změnil studijní obor i kariéru! Trucca před devíti lety také potkal doslova hororový zážitek… Měl totiž vážnou autonehodu a utrpěl zranění velice podobné tomu, po kterém v 90. letech ochrnul představitel Supermana Christopher Reeve. Trucco měl štěstí v neštěstí, neb se uzdravil a chodí. Ani dramatická zkušenost mu nicméně zřejmě nesebrala lásku k silným strojům.

Mimochodem Michael si zahrál také malou roli v 2. řadě seriálu Castle na zabití, který můžete vídat každé úterý na Primě LOVE. A s představitelem Castla Nathanem Fillionem jsou také kámoši!

V jaké roli se objeví v Myšlenkách zločince?

Uvidíte už v úterý od 20.15 v dalším dílu seriálu Myšlenky zločince na Primě LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.