V jaký moment si představitel Sherlocka Holmese uvědomil, že patří do starého železa?

Sherlock Holmes: Jak prosté III (17) - upoutávka

Johnnymu Lee Millerovi bylo nedávno čtyřiačtyřicet let. Pro muže nejlepší věk, řeknete si. On to ale vidí jinak. Svěřil se dokonce i s tím, v jaký speciální moment si skutečně uvědomil, že nemládne, ale stárne. Bylo to přesně před rokem.

Co uvidíte ve středu v Sherlockovi Holmesovi na Prima LOVE?

Vražda ženy s vycucnutou tváří zavede detektivy do firmy, která uchovává zmražené nebožtíky pro případ nalezení nové oživovací technologie. Jeden z nebožtíků byl ukraden, ale firma loupež nenahlásila… Více uvidíte na Prima LOVE tuto středu ve 20.15.

Skotským feťákem po dvaceti letech

Johnny Lee Miller žije jako otec syna, manžel a herec dost aktivním životem, aby o sobě mohl říci, že se cítí neustále mladý. Nedávno se zamiloval do brazilského bojového umění jiu jitsu, kromě toho běhá maratony a miluje adrenalin všeho druhu.

V jiu jitsu dokonce sbírá i medaile, o čemž jsme vás už několikrát informovali. Jako Sherlock Holmes se v Americe připravuje na šestou sezonu seriálu, který vypráví o "rozbitém" detektivovi jednadvacátého století. I ti mají totiž někdy problémy sami se sebou, ačkoliv je jejich prací řešit problémy ostatních.

V každém případě se Johnny Lee Miller zapsal do podvědomí dnes už dvacet let starého filmu Trainspotting. S blond přelivem a skotským přízvukem, který buší do každých dveří drze a bez přetvářky, zpodobnil SickBoye, jednoho z nejslavnějších feťáků na světě. A režisér Danny Boyle se přesně před rokem rozhodl v příběhu kluků z Edinburghu, omámených toxickými látkami všeho druhu, pokračovat.

Rozhodující afterparty a prozření

Už jenom natáčení a afterparty s herci po dotočení Trainspottingu 2 byla pro amerického Sherlocka Holmese dost velkou lekcí. Podle všeho si totiž uvědomil, že stárnutí muže přes čtyřicet není rozhodně tak lehké. Negativní stránky stárnutí se rozebírají zásadně u žen, ale na muže se zapomíná a Johnny Lee Miller tvrdí, že stárnutí u mužů je možná daleko horší. ženy podle něj stárnutí zvládají o dost lépe.

"To, že rozhodně nemládnu jsem si připomínal během celého natáčení Trainspottingu 2. Byl to jeden velký flashback, klidně i ve chvíli, kdy jsme potkávali naše dubléry, jež měli připomínat nás před dvaceti lety. To bylo neuvěřitelné," vzpomíná Johnny Lee Miller.

Zásadní okamžik se stal ale až po natáčení během afterparty s celým štábem. Na večírek se totiž přišli podívat i lidé, kteří hráli v prvním dílu Trainspottingu.

"Ptal jsem se dvou roztomilých dvacetiletých dvojčat, co dělala před dvaceti lety na Trainspottingu. Odpověděli mi, že hráli miminko. Ve filmu se totiž nejčastěji používají dvojčata. Ten moment byl pro mě naprosto brutální. Uvědomil jsem si, že uběhl čas, který už nikdy nevrátím zpátky. Všechno je pryč, přede mnou pouze to, co vytvořím dál," filozofuje představitel Sherlocka Holmese.

Sherlock Holmes: Jak prosté uvidíte na Prima LOVE ve středu ve 20.15.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.