Seriály a filmy

28. července 2014 22:10

Petra Kloidová

V hlavní roli čas: Kate běží o život, stejně jako Lola a další

V naprosto prekérní situaci se ocitá Kate Beckettová. Castle za méně než 24 hodin podlehne účinkům smrtícího toxinu a ona musí najít protijed. Pokud neuspěje, zemřou i další lidé. Kate běží o život. Záchrana v krátkém čase je lákavé téma. Má to napětí a spád. Mrkněte na hitovky, kde se hraje o čas.

Legendární Lola

Když v roce 1998 natočil tehdy nepříliš známý německý režisér Tom Tykwer akční příběh o dvojici milenců, která přijde o igelitku s ohromným množstvím peněz pro gangstery, byla to pecka. Rudovlasá Franka Potente běžela o život svého přítele Manniho ve třech příbězích s třemi různými konci a bylo jen na divákovi, který z nich mu přijde nejsympatičtější. Dynamický snímek katapultoval ke slávě nejen Tykwera, ale i představitelku Loly Franku Potente a Moritze Bleibtreua, který hrál nešťastného Manniho. Mimochodem na znovuzískání peněz měla Lola pouhých 20 minut!

Běh džunglí

S dobou zániku říše Mayů spojil svůj „rychlý“ film i režisér Mel Gibson. Mladý Indián, Jaguáří tlapa, se vydává na útěk džunglí, aby zachránil sebe i svou rodinu. Jeho vesnice totiž byla napadena, obyvatelé pobiti a jen on a několik dalších mužů svázáni a odvlečeni jako oběť bohům. Jaguáří tlapa, který předtím svou rodinu schoval do studny, však uprchne. A utíká jak před pronásledovateli, tak za záchranou těhotné manželky a dítěte, kteří jsou stále ve studni a při nejbližším dešti se utopí.

Budoucí minulost

A teď nejnovější přírůstek. V posledním filmu ze série komiksových X-menů musí v minulosti legendární Wolverine nejen zabránit události, která neblaze změní budoucnost, ale je třeba stihnout to taky pěkně rychle…jeho souputníkům v budoucnosti totiž hrozí strašné věci. A rychle přituhuje...

Zachrání Kate Beckettová svého partnera a parťáka? Uvidíte v úterý od 20:15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.