V Castlovi si zahraje popová hvězda hitu Call me maybe!

Krom toho, že je píšící detektiv nebo pátrající spisovatel Richard Castle sám hvězdou, ho občas do showzbyznysu dostane i jeho “civilnější povolání”. Pravda, v tomto případě nechodí zpravidla na večírky, ale na místo činu… Přesně jako v úterním dílu.

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love.

Kdo šel šéfovi po krku?

Až příliš tvrdě dopadl slavný producent populární show. Někdo ho totiž uškrtil jeho vlastní kravatou a bezvládné tělo vhodil do výtahové šachty. Podezřelých je přitom dost – hvězdy show byly v době, kdy se vražda odehrála, ve studiu. A oběť zemřela poblíž… Nezvládl svůj vztek Mickey Frans, účinkující v show, kterému hrozil vyhazov? Nebo stojí za vraždou úplně někdo jiný?

Dostala do klipu Toma Hankse

Než to zjistíte, mrkněte na hostující hvězdu aktuálního dílu. Zpěvačku z show a zřejmě i jednu z potenciálních vražedkyň si střihla kanadská popová hvězdička Carly Rae Jepsen. Ta se proslavila písní Call Me Maybe, kde svádí před garáží krasavce od sousedů a loni vydala své třetí album Emotion, na kterém mimo jiné spolupracovala i se skladatelkou a zpěvačkou Siou Furler.

A pávě z Emotion pochází píseň I Really Like You s cool videoklipem – hlavní roli v něm totiž nehraje nikdo jiný než Tom Hanks!

Další díl seriáu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.