Užijte si v pátek amerického baviče Jimmyho Fallona!

Jak se role milovníka fotbalu zhostí jeden z nejvtipnějších Američanů vůbec? Jimmy Fallon je původem herec, ale je známý hlavně ze své noční show v televizi NBC. Je to takový americký Jan Kraus...

Jak dokáže fanatismus ovlivnit podobu vašeho vztahu? O tom pojednává romantická komedie na Prima love ve 20.15 Fanaticky zamilován. Uvidíte roztomilou Drew Barrymore a Jimmyho Fallona. Jimmy si tentokrát zahraje toho milovníka fotbalu, který má předplatné na každý zápas Red Sox. A to může být v osobním životě opravdu problém...

Ben je povoláním učitel a jednoho dne jede s několika vybranými žáky na matematickou exkurzi. Během ní pozná půvabnou Lindsey, která se o ně stará. Mezi oběma mladými lidmi brzy vzniká milostné pouto. Je tu ale potíž: Ben má ještě po strýci předplacená místa na stadionu, kde nepromešká jediný zápas svého milovaného klubu.

Lindsey je zase zapálená pro svou práci, v níž si vede velmi dobře a možná ji dokonce čeká povýšení. S Benem začne chodit na zápasy, ale jeho vášnivému nadšení pochopitelně tak zcela nepropadne.

A v čem je problém?

Když Lindsey chce Bena ukázat svým rodičům, Ben samozřejmě nemůže, protože Red Sox mají zrovna úžasný zápas před sebou. Lindsey je zklamaná a tady začínají první problémy ve vztahu. A rozhodně to není první ani poslední problém, za který může fotbalové družstvo.

Když si konečně Ben uvědomí, kdo je pro něj důležitý a na prvním místě, dá Lindsey přednost. Místo fotbalového zápisu jde společně s Lindsey na oslavu narozenin. Skvěle se baví, dokud nezjistí, že kvůli tomu prošvihl zápas desetiletí... Umíte si představit, že oheň je na střeše.

Přežije vztah Bena a Lindsey? To uvidíte na Prima love ve 20.15 tento pátek!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.