Užijte si anglický originál Ano, šéfe! s Gordonem Ramsaym!

Zdeněk Pohlreich není jediný, kdo se umí otáčet jako pravý šéf v kuchyni! Světový kuchař Gordon Ramsay bude vylepšovat britské restaurace. A my vám můžeme slíbit jedno, Gordon je o dost větší nervák než náš Zdeněk! Sledujte ho už od této neděle v 17.55 na Prima love!

Anglické restaurace čeká budíček, na jaký nikdy nezapomenou! Každý týden se jedna z restaurací v různých koutech Velké Británie, která má potíže, dočká návštěvy vyhlášeného šéfkuchaře Gordona Ramsayho.Začínáme už tuto neděli v 17.55! Následující týden už si ho budete užívat v sobotu i v neděli!

Jak bude show vypadat?

Po počáteční ostré Gordonově kritice se během několika následujících dní britské restaurace ocitnou v Ramsayho nekompromisní péči. Na žádné zdvořilosti, řečičky ani jakoukoliv další vatu není čas, protože Ramsay je odhodlaný otočit koloběh událostí a změnit věci k lepšímu. A když chrlí jednu nepříjemnou pravdu za druhou, vyčerpaní majitelé a manažeři restaurací s nervy v koncích zírají s otevřenou pusou.

Ano, šéfe! Gordon v akci. Foto: archiv Prima

Drsný teror

Reality show Ano, šéfe! s Gordonem Ramsaym je poutavou kombinací praktického pohledu na věc a nepřekonatelné zábavy. Zároveň napínavá, dojemná, překvapivá a inspirující podívaná nemilosrdně drtí mýty o profesionálních i osobních ambicích, úspěchu a motivacích. Ano, šéfe! s Gordonem Ramsaym dokazuje, že s trochou představivosti a spoustou těžké práce se dá zdolat i ta nejkatastrofičtější situace. I když máte drzé kuchaře, líné číšníky a servírky a před vašimi dveřmi se místo zákazníků prohánějí vyjící vlci.

Zajímavosti?

Reality show Ano, šéfe! s Gordonem Ramsaym je nejen kvalitní televizní zábavou, ale i dobrým rádcem, na co si při výběru restaurace dát pozor. Kromě toho nabízí fascinující pohled do zákulisí stravovacího byznysu a navrch přihazuje mnoho zajímavých rad, jak vést kvalitní a úspěšnou restauraci. Přesto se nevyhnula určité kontroverzi. V roce 2007 podal bývalý manažer jedné z restaurací Martin Hyde na Gordona Ramsayho žalobu. Ramsay měl údajně vytvářet falešné katastrofy a najímat herce, aby obelstil diváky. Jeho žaloba byla nakonec zamítnuta.

Díky úspěchu pořadu vzniklo několik mezinárodních verzí. Gordon Ramsay se osobně přesunul z britské obrazovky na americkou, kde se od roku 2007 účastní křížové výpravy proti špatným americkým restauracím pod souhrnným názvem Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně. Další verze vznikly také ve Francii, Itálii, Španělsku, Finsku, Švédsku, Srbsku, Polsku a samozřejmě u nás v České republice, kde žezlo po Ramsaym s velkým ohlasem a svým vlastním charakteristickým stylem převzal Zdeněk Pohlreich.

Sledujte na Prima love Ano šéfe! s Gordonem Ramsaym celý víkend vždy v 17.55!

V pondělí večer ve 20.15 můžete sledovat i cukrářskou reality show:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.