Uhodnete, jaký je nejsledovanější seriál na Prima love?

Prima love 8. března oslaví svoje třetí narozeniny. Televizní kanál začal vysílat přesně na Mezinárodní den žen, proto není divu, že můžete na Prima love sledovat ty nejslavnější seriály o ženách. Jaké jsou však ty vaše nejoblíbenější?

Jsou silné. Často krásné a chytré. Jdou si pevně za svým cílem, nebo naopak hledají to, co by jejich cílem v životě mělo být. Přemýšlejí nahlas a dovolují nám sledovat jejich pocity, emoce, myšlenky a plány. Takové jsou ženské hrdinky dnešních seriálů. Prima love už během svého prvního roku existence dovedla nabídnout ty nejlepší seriály, které se dnes řadí mezi seriálové fenomény.

Podívejte se, jaké seriály na Prima love sledují nejvíce diváci starší patnácti let:

Inteligence vyhrává nad krásou a módou

Silná seriálová hrdinka spojuje i nejsledovanější seriál na Prima love. Tím jsou Sběratelé kostí. Kůstce, tedy Temperance Brannan, inteligence jako forenzní antropoložce rozhodně nechybí. Seriálová postava má tři doktoráty a po boku velice neotesaného Bootha, kterého je neustále potřeba krotit. Kůstka na to nejde s bičem (i když by si to někdy zasloužil), Kůstka na to jde s humorem a kousavými průpovídkami. Jejich neotřelý vztah ve stylu kočka a myš je pro miliony diváků společně se zapeklitými případy to nejpřitažlivější. A tak se není čemu divit, že se na Sběratele kostí průměrně dívá přes 93 000 diváků. Vy můžete na Prima love Kůstku s Boothem sledovat pravidelně v úterý ve 20.15.

Na webu Primy love se můžete pravidelně každé úterý dočíst novinky a zajímavosti z natáčení seriálu:

Rizzoli & Isles jsou kriminalistky, které baví

Jane Rizzoli je jako detektivka nucená úzce spolupracovat s patoložkou Maurou Isles při řešení různých případů v Bostonu. Zatímco Jane se narodila v Bostonu a pochází z hlučné italsko-americké rodiny, metodická Maura se viditelně cítí líp mezi mrtvými než mezi živými. Obě jsou rozdílné, ale jejich temperamenty se skvěle doplňují. Příběhy těchto dvou dam sleduje každý týden přes 90 000 diváků. I vy je můžete sledovat každou středu ve 20.15 na Prima love.

A my jsme pro vás na webu vyšťourali zajímavosti o představitelkách seriálu i nápady scenáristů, kteří se inspirují skutečnými zločiny:

Sherlock Holmes, pankáč z New Yorku

Ve středu jste mohli vídat až do konce první série americký seriál Sherlock Holmes: Jak prosté. Proč ho sledovalo každý týden okolo 90 000 diváků? Možná proto, že tento Sherlock bourá veškeré stereotypy. Je to sice rodilý Brit, ale svoje případy řeší v New Yorku. Má extrémně kladný vztah k drogám a jeho parťákem není nikdo jiný než Dr. Watson. Ten je ovšem ženou. U seriálových fanoušků vyvolal fakt, že Dr. Watsona bude hrát Asiatka Lucy Liu, zpočátku zděšení. Navíc tento Sherlock Holmes má ke své famme fatale dosti černočerný vztah...

Boty, pan Božský a konečně Sex ve městě

Sex ve městě se stal seriálovým fenoménem. Přestože od jeho premiéry uběhlo loni v létě už neuvěřitelných patnáct let. I tak jsou však geniální outfity Carrie Bradshaw, novinářky, která ví všechno o sexu a nebojí se zeptat, stále aktuální. Stejně jako problémy, které Samantha, Miranda, Charlott a Carrie řeší. Vztahy, láska a sex se bohužel a bohudík nemění, možná proto je neustále sleduje přes 80 000 lidí denně. Sex ve městě můžete vidět pravidelně každý všední den od 22.15, vždy dva díly za sebou!

Na webu Prima love se Sexem ve městě zaobíráme ze všech stran. Poznejte módu Carrie. Jak se měnila Miranda, ale i co dělá taková zamilovaná Samantha Jones. Stejně jako to, co dělají hlavní herecké představitelky po natáčení seriálu.

Castle na zabití je spíš k pomilování

Richard Castle je úspěšný spisovatel, krasavec s charismatem a také neuvěřitelně domýšlivý. Do doby, dokud nejspíš jeden z jeho fanoušků nezačne napodobovat vraždy, o kterých píše ve svých knihách. Spisovatel je tak povolán oddělením vražd newyorské policie, aby jim pomohl vraha chytit, a začne spolupracovat s detektivkou Kate Beckett, která ho ze začátku slušně nenávidí. Ale jak se tak říká, co se škádlívá... Celá premiérová pátá série, kterou jste mohli sledovat, nebyla o ničem jiném. Castla na zabití dáváme stále každé úterý ve 21.15. Pravidelně ho sleduje okolo 75 000 fanoušků.

Na webu Prima love se každé úterý můžete dozvědět něco ze života jeho hrdinů, seriálové hlášky a zajímavosti:

Jeden z dalších oblíbených seriálů u diváků je bláznivý sitcom s bláznivou Chůvou k pohledání, kterou znovu vysíláme. Na Prima love ji můžete vidět každý všední den ve 12.55.

Mezi další populární seriálové postavy patří elegantní důchodkyně, vyšetřovatelka a spisovatelka ze seriálu To je vražda napsala. A pak je tu ještě Tajný deník call girl, který vídáte v sobotu a neděli ve 23.15. Příběh o luxusní společnici je postaven na skutečném základě. Psala ho britská studentka, která si prostitucí vydělávala na svoje studia:

Chcete vědět, které filmy a pořady jsou na Prima love nejúspěšnější?

Zdroj: ATO-MEDIA RESEARCH

Víte, co se někdy děje za kamerami během natáčení seriálů?

Souhlasíte s naším žebříčkem těch nejlepších seriálových dvojic?

Víte, co dělá představitelka Carrie Bradshaw ze Sexu ve městě teď? A jak vypadá její byt?

Jak se oblékají seriálové hvězdy? Musí být všechny kostýmy od světových návrhářů?

Nechte se také inspirovat naším Facebookem Primy love, kde najdete krásné fotografie a novinky z filmů, seriálů a showbyznysu!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.