Úchylky: Vkrádá se do cizích domů, aby mohl vytahovat vlasy z odpadu

Nikdo o jejich závislostech neví, přesto se rozhodli svěřit celému světu. Nicole jí sádrokarton. Evan je závislý na vytahování vlasů z odpadu. Nejšílenější úchylky dáváme každý všední den ve 18.55 na Prima love. Jak asi vypadá život takových lidí?

Nicole je 26 let a je matka samoživitelka. Je více než 7 let závislá na pojídání sádrokartonu. Její závislost však začala úplně u jiného materiálu. Začalo to nevinně - kouskem křídy. Nikol jí sádrokarton častěji než 6 x denně. Co jí na něm tak chutná? "Na sádrokartonu miluju úplně všechno, strukturu, chuť. Chutná jako křída," říká Nicole.

Sádrokarton jí kdekoli, doma, u kamarádky, ale i u babičky. "Tuhle díru ve zdi jsem postupně vytrhala já, trvalo mi to asi 2 měsíce," ukazuje na štěrbinu ve zdi svého domu.

Sádrokarton obsahuje skelnou vatu, kyselinu a křemen, může způsobit vyrážku, průjem nebo i rakovinu.

Nicole se se svou závislostí pomalu, ale jistě stává odborníkem na sádrokarton: "Existují různé typy sádrokartonů, některé chutnají jinak. Například ten zelený támhle není moc dobrý."

Nicole sní týdně asi čtvrt metru čtverečního sádrokartonu. To je asi 93 metrů čtverečních za 7 let.

Když zhlédnete celý díl, napadne vás nevyhnutelná otázka: Co přinutilo před pěti lety Nicole jíst něco takového? To se dozvíte dnes ve 18.55.

Evan miluje vytahování vlasů z odpadu

Evan má opravdu zvláštní libůstku a několik zásad, které jeho závislost doprovázejí. Vlasy musí být z odpadu ve sprše, nesmí být z kadeřnictví nebo od nějaké dívky, která si zrovna pár vlasů vytrhla. Se suchými vlasy by to nebylo ono. Musí být vlhké.

Evan byl na vysoké, když poprvé pocítil tohle zvláštní nutkání: "Bylo to spontánní, nevěděl jsem, proč jsem to udělal. Teď sbírám vlasy z odpadu asi 3x týdně." Evan vytahuje vlasy minimálně ze dvou sprch týdně, to je za rok asi 100 odpadů. Aby mohl vlasy vyndavat co nejčastěji, v tom lepším případě se pozve na návštěvu, v horším se do bytů vkrádá.Nejradši mám byty, ve kterých jsem ještě nebyl. Hra začíná, když vidím majitelku a hádám, kolik vlasů v odpadu asi má, a pak to musím jít zjistit. O jeho nutkání lidé většinou nevědí. Stydí se a ženám by to nikdy neřekl. Stejně je na tom Nicole, která své pojídání sádrokartonu skrývá už pět let před svými nejbližšími. Oba dva aktéři pořadu Nejšílenější úchylky mají ale jedno společné. Jejich závislosti nastartovala smrt jejich blízkých...

Jak se s takovým chováním naučit žít? Dá se taková závislost vyléčit? Podívejte se na dnešní Nejšílenější úchylky ve 18.55!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.