Úchylky na Love: Lidé sní všechno, dokonce i kočičí chlupy!

Čtvrtek večer na Prima love bude ve znamení dalších šílených úchylek. Manželský pár je závislý na kávových klystýrech a čtyřicetiletá žena má ráda kočky. Takovým způsobem, že pojídá jejich chlupy. Nejšílenější úchylky uvidíte dnes ve 21.20!

Jako první vás překvapí manželský pár, který miluje kávové klystrýry. Na tom by nebylo nic tak divného, kdyby je neprováděli čtyřikrát denně. Nejdříve si tuto závislost vypěstovala Trina, která už dva roky nemůže bez výplachů fungovat. Klystýr je procedura, při které se kapalina vstřikuje do konečníku, aby se vyčistilo tlusté střevo. Trina se proplachuje až čtyřikrát denně. Mike byl zpočátku skeptický a klystýry odsuzoval. Jenže pak proceduru vyzkoušel a stal se na ní rovněž závislý.

Na rozdíl od Triny si střeva čistí pouze dvakrát denně. Po aplikaci klystýru se cítí v euforii a plní energie. Mikeova matka závislost nechápe, má o syna i snachu strach.

Když to spočítáme, tak si Mike s Trinou v součtu udělají 100 kávových klystýrů za měsíc, což je od začátku jejich závislosti téměř 6000 procedur. Kávu nepijí, avšak jako klystýr jim nepřijde nebezpečná. Její přípravou a aplikací stráví denně pět hodin. Mají na to čas, protože pracují z domova. Oba dva však mají na hustotu klystýru vlastní názor. Zatímco Mike má radši jemnější a studenější kávový klystýr, Trina naopak hustší a teplejší. Trina se k této léčbě uchýlila, když před dvěma lety trpěla řadou zdravotních problémů. Měla žaludeční potíže, problémy s játry, s ledvinami...

Nejšílenější úchylky – pojídání kočičích chlupů. Foto: archiv TV Prima

Relaxuje tak, že pojídá kočičí chlupy

Extravagantní třiačtyřicetiletá Lisa přiznává, že je závislá na pojídání kočičích chlupů. Popisuje to jako činnost, která ji uklidňuje. Jak kočičí chlupy chutnají? Strukturu kočičí srsti přirovnává k cukrové vatě. Problémy, které podle Lisy pojídání způsobuje, například uvíznutí chlupů v zubech, řeší dentální nití a kartáčkem. Její sestra Andromeda je jediná, která o závislosti ví. Je šokovaná. Lisa začala s pojídáním už před patnácti lety, aby se přiblížila svým zvířecím mazlíčkům. Ale teprve s novým koťátkem se tento rituál proměnil v plnohodnotnou závislost. Po třech letech nevydrží dvě hodiny bez své dávky...

Šílenou kočičí ženu a manžele závislé na klystýru uvidíte dnes večer ve 21.20 na Prima love!

Sdílejte článek